BasBQ
Beef en Steak

Short beef ribs

 
 
 

smeinkie

Pitmaster
Berichten
615
Vanochtend de WSM aangestoken om wat nieuws te proberen. Ik had nog short beef ribs liggen en wilde deze wel eens proberen. In eerste instantie dacht ik de ribs alleen in te smeren met zout en peper. Maar toen ik op het etiket van het blues hog potje keek stond daarop dat de rub ook geschikt is voor beef.



Na ongeveer 7 uur gaf de kerntemperatuur 90 graden aan.



En het eindresultaat!



Ze waren heerlijk! De rub was ook erg lekker, al denk ik wel dat hij beter past bij bijvoorbeel spareribs. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan met alleen peper en zout!
 
ik doe met je mee Ceriel
 
Niks mis mee! Schuif maar door
 
Is dit vlees ook heel zacht? Of heeft het nog een bite?
 
Lekker !
 
Knoflook, bier, coffee en cacao dat zijn mooie smaken voor beefribs, Blues Hog is erg zoet en vooral lekker bij varkensribbetjes. Maar goed dat je experimenteert toch?
Dank voor het delen.
 
Mooi, die lust ik ook wel
 
Sander72 zei:
Knoflook, bier, coffee en cacao dat zijn mooie smaken voor beefribs, Blues Hog is erg zoet en vooral lekker bij varkensribbetjes. Maar goed dat je experimenteert toch?
Dank voor het delen.
Ja. Bier!
 
Niks mis mee😋
 
Terug
Bovenaan Onderaan