BasBQ
Beef en Steak

sudder buikspek

AV

Gemarineerd
Berichten
1.193
begin deze week een voorraadje buikspek gehaald bij de kaufland Brd voor 2.99 /k.
en een stuk of wat lapjes dik gesneden in de marinade vacuum gelegd.



vrouw lig vlak door d griep,,kltn weer,,dus alle reden om thuis te blijven vandaag.
en om de tijd wat doden brandstof in de starter voor een slow sudder sessie.

de spek eerst tegen de 120 graden een paar uur op t rooster .
en wat kersenhout dr bij voor een licht rooksmaakje.

daarna in de ikea gietijzer pan met jus uut een zakkie van de lidl en wat ui dr bij.
.

nu een uur of 4 onderweg en laat m rustig nog een paar uur doorsudderen rond de 95 graden.
vanavond misschien vuur opstoken en nog ffn op t rooster voor een beter kleurtje maar de verleiding is straks groot zo dat het t rooster niet haalt en met incl zwoerd weg geslobberd wordt
 
ziet er zeker lekker uit
 
Ziet er heerlijk uit.
Had het rooster niet meer gehaald bij mij haha.
 
Dat ziet er mooi uit
 
Lust ik wel
 
Lekker !
 
toch nog ffn een half uurtje op t rooster bij 190 graden.


en daarna als een sparrib  lekker weg gewerkt.
heerlijk dat dik gesneden buikspek met rib
 
Terug
Bovenaan Onderaan