- Berichten
- 7.242
Omdat er niet alleen vlees op de plank komt, als bijgerechten voor de short-ribs gekozen voor coleslaw en spicy wedges.
O ja, en nog een broodje gebakken in de machine...
Voor de coleslaw een halve spitskool, een schoen-wortel , een rode ui en wat lente-ui kleingesneden en vermengd met een dressing van hatseflats-mayo, melk, azijn, suiker, peper en zout.
Aardappelen in partjes gesneden en gekruid met zout, smoked paprika, cayennepeper en knoflookpoeder. Besprenkeld met olie en indirect op de Weber tot gaar.
Lekker plankje!
Het verslag van het vlees volgt begin December
O ja, en nog een broodje gebakken in de machine...
Voor de coleslaw een halve spitskool, een schoen-wortel , een rode ui en wat lente-ui kleingesneden en vermengd met een dressing van hatseflats-mayo, melk, azijn, suiker, peper en zout.
Aardappelen in partjes gesneden en gekruid met zout, smoked paprika, cayennepeper en knoflookpoeder. Besprenkeld met olie en indirect op de Weber tot gaar.
Lekker plankje!
Het verslag van het vlees volgt begin December