Kamado Express Vuur en Rook

Auteur Topic: Startend bbq'er  (gelezen 339 keer)

Hies

  • Tondelzoeker
  • *
  • Berichten: 14
Startend bbq'er
« Gepost op: 05 maart 2019, 09:47 »
Goedemorgen allemaal!

Noem me Hies, dat doen vrienden en collega's ook .

Na 14 jaar op een appartement gewoond te hebben, heb ik eindelijk de mogelijkheid en de ruimte om te barbecueën!

Heb vorige week een Weber MasterTouch GBS 57cm aangeschaft en kijk uit naar het experimenteren met low&slow bereiden van allerlei lekkere gerechten!

Bij mijn speurtocht naar een kern thermometer, stuitte ik op het BBQ Genootschap. Het lijkt me leuk me in te lezen in wat dit forum te bieden heeft en daarmee mijn bbq skills te verbeteren!

Met hartelijke groet,
Hies

Ewald

  • Beheerder
  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • Berichten: 1.455
  • Primomaan
Re: Startend bbq'er
« Reactie #1 Gepost op: 05 maart 2019, 10:09 »
Hoi Hies,
welkom bij het Genootschap
Primo Oval XL, Weber OT57, WGA, Cast iron stuff, Temp. monitoring Maverick ET732 & ET733, CSG, Fire Ignition by SwissFlame
KCBS Certified BBQ Judge

Der Wahnsinn ist nur eine schmale Brücke.
(Till Lindemann)

noskos

  • Beheerder
  • Forum Meubilair
  • *
  • *
  • Berichten: 10.083
  • Westland
    • BBQ-NL
Re: Startend bbq'er
« Reactie #2 Gepost op: 05 maart 2019, 10:41 »
Van harte welkom bij het Genootschap!
BBQblog: BBQ-NL.com      Foodblog: Foodaholics   

Bastard Urban 2019 L, BGE L, OTG & MTP 57cm, Original 47 cm rood, WSM 47cm, WGA, Summit Charcoal, Vault Smoker

Lid van het  Sea Side Smokers BBQ Team

SilverFox

  • Gerijpt
  • *
  • *
  • Berichten: 3.860
Re: Startend bbq'er
« Reactie #3 Gepost op: 05 maart 2019, 11:17 »
Welkom hier!
Weber Genesis S-330, Big Green Egg Large, Weber Go Anywhere, DigiQ DX2, Thermapen MK4

Odea

  • Sprokkelaar
  • *
  • Berichten: 49
Re: Startend bbq'er
« Reactie #4 Gepost op: 05 maart 2019, 11:38 »
Welkom!

Frits

  • Beheerder
  • Forum Meubilair
  • *
  • Berichten: 10.391
Re: Startend bbq'er
« Reactie #5 Gepost op: 05 maart 2019, 11:43 »
Hies, welkom bij de club en veel plezier met je nieuwe barbecue.

Hies

  • Tondelzoeker
  • *
  • Berichten: 14
Re: Startend bbq'er
« Reactie #6 Gepost op: 05 maart 2019, 12:01 »
Hartelijk dank allen voor het warme welkom

Ridevi71

  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • Berichten: 2.467
  • Rick
Re: Startend bbq'er
« Reactie #7 Gepost op: 05 maart 2019, 14:55 »
Welkom hier.
Je kan hier helemaal los.
Being a vegetarian is a big missed steak

Maus

  • Kooltjesharker
  • *
  • *
  • Berichten: 215
Re: Startend bbq'er
« Reactie #8 Gepost op: 05 maart 2019, 15:43 »
Welkom. Hier ben je nog w even zoet met alle info die hier te vinden is. Have fun met je Weber. Ga je van genieten.
WEBER MasterTouch - BASTARD Large - PATTON Small Egg

Lowietje72

  • Gemarineerd
  • *
  • Berichten: 1.685
  • Lourens
Re: Startend bbq'er
« Reactie #9 Gepost op: 19 maart 2019, 21:42 »
Welkom Hies!
WGA, Smokey Joe, OTP57, OTP47, WSMC57, Q120, Weber logo tattoo, CSG, DO 6qt, KCBS CBJ, Thermapen

Bbqcount 2018:

Not everything that can be barbecued counts; and not everything that counts can be barbecued

Marcel

  • Kooltjesharker
  • *
  • Berichten: 196
  • YOLO | You Only Live Once
    • Disponibel
Re: Startend bbq'er
« Reactie #10 Gepost op: 12 april 2019, 12:22 »
Hoi "Hies",

Welkom op het BBQ Genootschap en veel plezier op dit forum.
Weber Master Touch GBS 22,5" | WSM 22,5"
KCBS Member & CBJ

Met hartelijke groet, Marcel

Hies

  • Tondelzoeker
  • *
  • Berichten: 14
Re: Startend bbq'er
« Reactie #11 Gepost op: 12 april 2019, 13:19 »
Thx Marcel!

Afgelopen weekend voor het eerst picanha bereid. Dit weekend pulled pork!

Hans

  • Gerijpt
  • *
  • Berichten: 3.304
Re: Startend bbq'er
« Reactie #12 Gepost op: 12 april 2019, 14:05 »
Ziet er lekker uit, zou ik best wat van willen proeven. ;)
Ik hou ze liefst wat meer rosé, maar dat is persoonlijk natuurlijk. ;)
Veel plezier dit weekend met je P.P.
Ik kan genieten van een goede BBQ. party :-)

Hies

  • Tondelzoeker
  • *
  • Berichten: 14
Re: Startend bbq'er
« Reactie #13 Gepost op: 12 april 2019, 14:11 »
Ik ook hoor! Dus de volgende keer de kerntemp op de thermometer iets lager zetten!

Hans

  • Gerijpt
  • *
  • Berichten: 3.304
Re: Startend bbq'er
« Reactie #14 Gepost op: 12 april 2019, 14:27 »
Ik ook hoor! Dus de volgende keer de kerntemp op de thermometer iets lager zetten!


Bij 46a48 gr.C gril ik hem af op hoog vuur tot 52 tot 54 gr. en dan even in de aluminium folie rusten en dan komt het zo op tafel.

diesel near me now
Ik kan genieten van een goede BBQ. party :-)