Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10 Volgende
1
Low & Slow / Re: Buikribbben / St Louis style met een huisgemaakte rub en barbecuesaus
« Laatste bericht door BensBQ Gepost op Vandaag om 07:01 »
Lekkere ribbels, leuke rapportage en discussie met veel leermomenten.

Gauw maar weer eens maken. Dank voor de inspiratie.

dank je Marcel, was leuk om te doen en zoals je zegt veel leermomenten, ook voor mij ;)
2
Low & Slow / Re: Buikribbben / St Louis style met een huisgemaakte rub en barbecuesaus
« Laatste bericht door BensBQ Gepost op Vandaag om 06:59 »
Lekkere ribben Ben. En een mooie foto. De lat is wederom hoog gelegd deze ronde
Succes met de fotowedstrijd

dank je Bram, vond het onderwerp van de fotowedstrijd wel interessant om mee te doen :)
3
Low & Slow / Re: Buikribbben / St Louis style met een huisgemaakte rub en barbecuesaus
« Laatste bericht door Marcel Gepost op Gisteren om 21:58 »
Lekkere ribbels, leuke rapportage en discussie met veel leermomenten.

Gauw maar weer eens maken. Dank voor de inspiratie.
4
High & Fast / Re: Pizza Bianco
« Laatste bericht door Daniel Gepost op Gisteren om 21:28 »
Mjammie! Hier word de pizza tijdelijk een probleem ( tijdelijk omdat oversl altijd wel een oplsossing voor is)
De jongste heeft waarschijnlijk koemelk allergie..


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Dan kan je veganistische kaas gebruiken!


Daar ben ik nog mee onbekend! Ik ga er is induiken!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Bij AH hebben ze er genoeg in het assortiment.
5
High & Fast / Re: Pizza Bianco
« Laatste bericht door royvanbergen89 Gepost op Gisteren om 21:26 »
Mjammie! Hier word de pizza tijdelijk een probleem ( tijdelijk omdat oversl altijd wel een oplsossing voor is)
De jongste heeft waarschijnlijk koemelk allergie..


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Dan kan je veganistische kaas gebruiken!


Daar ben ik nog mee onbekend! Ik ga er is induiken!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
6
De Rookkamer / Re: HELP
« Laatste bericht door Bram Gepost op Gisteren om 21:26 »
Ik ga altijd voor de wedstrijd PP van Noskos. Eerst 5u in de rook bij 107gr tor de bark mooi vast zit. Daarna inpakken met wat appelsap. En laat de procureur altijd door garen tot 91gr kern. Even met de Thermapen prikken of het er boter mals is. En dan vervolgens na het uitdampen nog ruim een uur ingepakt in folie en handdoeken. Laten rusten. Voordat ik het uit elkaar trek.

En niet te bang zijn voor te temperatuur. 100-120gr zou geen probleem moeten zijn. Na het inpakken ga ik soms wel eens naar de 150gr. Om sneller klaar te zijn. 
7
High & Fast / Re: Pizza Bianco
« Laatste bericht door Daniel Gepost op Gisteren om 21:25 »
Mooie pizza. Helemaal volgens t boekje :-)
Lust ik wel
8
High & Fast / Re: Pizza Bianco
« Laatste bericht door Daniel Gepost op Gisteren om 21:25 »
Mjammie! Hier word de pizza tijdelijk een probleem ( tijdelijk omdat oversl altijd wel een oplsossing voor is)
De jongste heeft waarschijnlijk koemelk allergie..


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Dan kan je veganistische kaas gebruiken!
9
High & Fast / Re: Pizza Bianco
« Laatste bericht door royvanbergen89 Gepost op Gisteren om 21:20 »
Mjammie! Hier word de pizza tijdelijk een probleem ( tijdelijk omdat oversl altijd wel een oplsossing voor is)
De jongste heeft waarschijnlijk koemelk allergie..


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
10
High & Fast / Re: Beenham op de q
« Laatste bericht door royvanbergen89 Gepost op Gisteren om 21:18 »
Hha ja ga ik zeker doen, nu heb ik maar een klein stukje gehad van de beenham was overigens erg lekker! Alleen volgende keer wel ander rookhout. Had nu hickory appel. De rest van de beenham was naar mijn ouders gegaan (oma is overleden dus ze waren met mij oom en tantes de begrafenis aan het regelen). Dus ik dagt ik maak lekker beenham en lekkere verse dikke frietten erbij hebben ze teminste bog goed gegeten anders vergeten ze dat.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Pagina's: [1] 2 3 ... 10 Volgende