Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10 Volgende
1
Stel je voor! / Re: Even voorstellen
« Laatste bericht door Nicolai Gepost op Vandaag om 23:06 »
Welkom! En kijk al uit naar die brisket ;)


De brisket is er net af (Af in de zin van bijna 13 uur op de BBQ af) en ligt nu lekker te rusten :)
En bedankt alle voor het welkom heten.

2
Low & Slow / Re: Pulled pork en flat ribs
« Laatste bericht door TheJoster Gepost op Vandaag om 22:48 »
Lekkah!!

Sent from my moto x4 using Tapatalk

3
De Rookkamer / Re: Hoeveelheid briketten weber 57 cm
« Laatste bericht door Ridevi71 Gepost op Vandaag om 22:44 »
Mooi zo.
Als iedereen tevreden Is, dan is het geslaagd.
4
Low & Slow / Re: Pulled Porc the night over, generale repetitie
« Laatste bericht door Ridevi71 Gepost op Vandaag om 22:41 »
Vervelend altijd, dat testen  :D
5
High & Fast / Re: JARIG!! Deel 1:Canadian Apple Pie (lactose vrij)
« Laatste bericht door Ridevi71 Gepost op Vandaag om 22:38 »
Dankjewel allemaal.
Een verassing was het zeker.
Iedereen wilde deze taart wel eens proeven (dus veel kleine puntjes  :) )
En allen waren positief verrast.
6
High & Fast / Re: Pizza!
« Laatste bericht door b.asv Gepost op Vandaag om 22:14 »
Zo inderdaad! Kom die maar brengen hoor :D
7
Stel je voor! / Re: Even voorstellen
« Laatste bericht door b.asv Gepost op Vandaag om 22:08 »
Welkom! En kijk al uit naar die brisket ;)
8
Low & Slow / Re: Pulled Porc the night over, generale repetitie
« Laatste bericht door b.asv Gepost op Vandaag om 22:06 »
Mooi stuk inderdaad! Ik zou je wekker maar vroeg zetten dan, zou zomaar al eens klaar kunnen zijn ;)..

Trouwens, GP Monaco is pas volgende week toch? :D
9
De Rookkamer / Re: Mijn laatste BBQ aanwinst
« Laatste bericht door b.asv Gepost op Vandaag om 22:03 »
Vandaag m'n verjaardag gevierd. Paar mooie cadeaus gehad! Een Joetisserie, injectiespuit en het boek Hete Kolen..
10
Low & Slow / Re: Pulled Pork 'tasting'
« Laatste bericht door b.asv Gepost op Vandaag om 21:59 »
Lekker hoor!
Dat de ene wat natter is dan de andere heeft te maken met de samenstelling van de rub. Hetzelfde verschil heb je met Captain’s Luck en Southern Dutch heat. Wat de veroorzaker is van het onttrekken van vocht weet ik niet, volgens het etiket is de hoeveelheid zout nagenoeg gelijk.

Ik heb net nog even gekeken en geprobeerd het zoutgehalte te vergelijken. Staan helaas geen percentages op of iets waarmee ik het kan vergelijken. De RED rub die ik gebruikte heeft als hoofdcomponent wel zout. De Jord rub volgens mij niet.
Pagina's: [1] 2 3 ... 10 Volgende