Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10 Volgende
1
Low & Slow / Re: Pulled beef/pork
« Laatste bericht door SilverFox Gepost op Gisteren om 22:18 »
Lekker hoor, gratz met knorrie!
2
Stel je voor! / Re: Even voorstellen
« Laatste bericht door SilverFox Gepost op Gisteren om 22:13 »
Welkom hier Roy!
3
De Rookkamer / Re: Beenhammetje honing mosterd.
« Laatste bericht door SilverFox Gepost op Gisteren om 22:12 »
Een toppertje zo te zien, lust ik wel :)
4
De Rookkamer / Re: Beenhammetje honing mosterd.
« Laatste bericht door Smokeye Gepost op Gisteren om 19:38 »
Dat was ook het wachten voor mij waard, wat een plaatjes!!   ;)
Dank je wel man


Weber GBS 57
Rookton Albatros
5
De Rookkamer / Re: Beenhammetje honing mosterd.
« Laatste bericht door boers101 Gepost op Gisteren om 19:36 »
Dat was ook het wachten voor mij waard, wat een plaatjes!!   ;)
6
De Rookkamer / Re: Beenhammetje honing mosterd.
« Laatste bericht door Smokeye Gepost op Gisteren om 19:14 »
... en toen was het EINDELIJK dinsdag.

Al vanaf zondag staart mij het beenhammetje mij aan zodra ik de koelkast open maak en dan is het dus tijd om het hammetje in de oven te schuiven om het op te warmen.
Dus de oven op 60 graden gezet om ervoor te zorgen dat het hammetje niet door gaart.

Inmiddels ook de aardappels geschild en de (verse)zuurkool met de aardappels gekookt.

Na 40 minuten is de ham op 50 graden en heb ik het uit de oven gehaald en direct gesneden


Hierna lekker bij de zuurkool (met spekjes) geserveerd



Het smaakte heerlijk en er zat een heerlijke rooksmaak in.


Het is absoluut voor herhaling  vatbaar.
Het was een gevecht wie het laatste stukje ham mocht, dus de rest van de familie was ook zeer tevreden




Weber GBS 57
Rookton Albatros
7
Stel je voor! / Re: Even voorstellen
« Laatste bericht door boers101 Gepost op Gisteren om 17:09 »
Hallo Roy

Heb hier ook al veel gespiekt, en als je wat post is er altijd wel wat reactie

Heb dezelfde bbq! B-)

Hier een post hoe mijn eerte keer ribbetjes op de Master-Touch Premium ging:

http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=21247.msg319357#msg319357

Groeten en veel plezier hier!
8
Stel je voor! / Re: Even voorstellen
« Laatste bericht door Bramster Gepost op Gisteren om 14:59 »
Welkom bij het genootschap
9
Stel je voor! / Re: Even voorstellen
« Laatste bericht door noskos Gepost op Gisteren om 13:57 »
Van harte welkom bij het Genootschap!
10
Low & Slow / Re: Pulled beef/pork
« Laatste bericht door Barbeknoei Gepost op Gisteren om 13:37 »
Mooie sessie Remco, ziet er erg goed uit.
Gefeliciteerd, en welkom bij de Big Three
Eindelijk..... Had het al eerder gemaakt, maar geen foto's is niet gebeurd...

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

Pagina's: [1] 2 3 ... 10 Volgende