Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10 Volgende
1
High & Fast / Re: Vandaag maar eens wat groen op de WGA
« Laatste bericht door SilverFox Gepost op Gisteren om 23:33 »
Lust ik wel :)
2
Low & Slow / Re: Burned ends van Buikspek
« Laatste bericht door picosuma Gepost op Gisteren om 22:29 »
Zo kan het ook en zal ook prima gesmaakt hebben  :)
3
Stel je voor! / Re: Voorstellen
« Laatste bericht door picosuma Gepost op Gisteren om 22:25 »
Welkom hier Br**  :)
4
Stel je voor! / Re: Een hartelijke groet!
« Laatste bericht door picosuma Gepost op Gisteren om 22:24 »
Welkom hier Lasse  :)
5
Stel je voor! / Re: Even voorstellen!
« Laatste bericht door picosuma Gepost op Gisteren om 22:23 »
Welkom hier Bernard
6
Stel je voor! / Re: Hallo BBQ liefhebbers
« Laatste bericht door picosuma Gepost op Gisteren om 22:22 »
Welkom hier Richard  :)
7
Stel je voor! / Re: Hallo allemaal
« Laatste bericht door picosuma Gepost op Gisteren om 22:20 »
Welkom hier en veel plezier ermee  :)
8
De Rookkamer / Re: Grill guru Classic compact: aanbiedingstip!
« Laatste bericht door Marcel1973 Gepost op Gisteren om 21:55 »
Sommige vestigingen van Makro verkopen de stand nog, is een paar euro goedkoper. Best had er maandag nog 6 -/- 1
9
De Rookkamer / Re: Spareribs koop advies
« Laatste bericht door larsdb Gepost op Gisteren om 21:28 »
Dankje voor de tip, weet bijna zeker dat het er af is. Nog niet zo ervaren er mee dus zal wel even de ribs inkerven!

Geniet van je ribs, heb ze zelf bij de slager gehaald. Zien er prima uit in mijn ogen


Sent from my iPhone using Tapatalk
10
De Rookkamer / Re: Spareribs koop advies
« Laatste bericht door Barbeknoei Gepost op Gisteren om 21:26 »
Mocht je twijfelen of het membraam er niet af krijgen, kun je ook tussen iedere rib het vlees aan de achterkant inkerven. Je hebt dan geen last van meer van het membraam.

Ps. Zojuist ook even lekkere ribben gehaald bij de Hanos. Met ketting, dus extra dik bevleesd.
Pagina's: [1] 2 3 ... 10 Volgende