Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10 Volgende
1
De Rookkamer / Re: pork belly burnd ends
« Laatste bericht door Bart1978 Gepost op Vandaag om 16:21 »
geen probleem, heb ik vaker zo gedaan. gewoon lekker een uurtje opwarmen op de bbq en smikkelen maar!!
2
High & Fast / Re: We maken er gehakt van: Spaghetti stuffed meatball
« Laatste bericht door smokey Harm Gepost op Vandaag om 14:48 »
Mooi gerecht Jet. Deze staat regelrecht op de BBQ-verlanglijst
Mooie plaatjes. En van die gesmolten kaas ga ik zowat droelen...
saus toch wel zelf gemaakt he?

Succes met de fotowedstrijd.

+1
3
Controllers / Heeft iemand ervaring met deze controller?
« Laatste bericht door Chaser Gepost op Vandaag om 14:33 »
Omdat de kant en klaar controllers zo duur zijn ben ik - zoals velen voor mij - aan het kijken naar de goedkopere oplossingen. De CAC (Cheap Ass Controller) en HeatMeater topics heb ik gevonden en doorgenomen. De CAC spreekt mij wel aan maar door de lengte van het topic is het niet erg overzichtelijk meer. Daarbij zie ik een maximum temperatuur genoemd worden van 110 graden Celsius.

Nu heb ik de volgende controller gevonden: http://www.thermomart.com/thermostat-thermometer-temp-control?keyword=bbq&category_id=0

De specs zien er goed uit en de kosten (excl. verzendkosten) ook redelijk. Wat vragen:

Zijn er mensen die deze controller toevallig kennen?
Heeft deze controller voor- of nadelen tegenover de CAC, zo ja welke?
Is er ergens een uitleg voor de bouw van een CAC terug te vinden in een enkele (recente) post?
4
DIY / Zelf maken spitring Kamado 21”
« Laatste bericht door Fritsb Gepost op Vandaag om 13:38 »
Iemand een idee hoe ik deze ring en van welk materiaal ik deze het beste kan maken?
Of beter nog, heeft iemand er 1 ter overname?
5
Low & Slow / Re: Chinatown ribbels.
« Laatste bericht door Hans Gepost op Vandaag om 13:36 »

Denk ik ook over na Bram :-?, deze marinade is zo smakelijk (wel zoet) dat ik hem zeker ook eens in een ander gerecht ga proberen ;)


Ik zit aan varkenswangen te denken. Dat moet volgens mij ook verschrikkelijk goed smaken met deze marinade.


Ik aan kip kluifjes o.i.d.
6
De Rookkamer / Re: Vegetarisch
« Laatste bericht door Bram Gepost op Vandaag om 13:30 »
Leuk draadje zo.
Ik heb Noskos zijn bladerdeeg gevuld met spinazie, geitenkaas en pijnboompitten ooit gemaakt. Dat is ook een aanrader. En hou je niet van geitenkaas pak je een blok witte kaas. Lekker makkelijk om te maken.
7
Low & Slow / Re: Chinatown ribbels.
« Laatste bericht door Bram Gepost op Vandaag om 13:18 »

Denk ik ook over na Bram :-?, deze marinade is zo smakelijk (wel zoet) dat ik hem zeker ook eens in een ander gerecht ga proberen ;)


Ik zit aan varkenswangen te denken. Dat moet volgens mij ook verschrikkelijk goed smaken met deze marinade.
8
High & Fast / Re: We maken er gehakt van: Spaghetti stuffed meatball
« Laatste bericht door Bram Gepost op Vandaag om 13:13 »
Mooi gerecht Jet. Deze staat regelrecht op de BBQ-verlanglijst
Mooie plaatjes. En van die gesmolten kaas ga ik zowat droelen...
saus toch wel zelf gemaakt he?

Succes met de fotowedstrijd.
9
Materiaal / Re: Vernieuwingen Bastard model 2019 op voorgaande model
« Laatste bericht door Chaplok Gepost op Vandaag om 13:11 »
Vandaag reactie gekregen op de vraag wat het inbakken van precisietop (methode 2 uit de mail met probleem oplossingen) precies toevoegt/oplost aan het probleem, ik ga het proberen !!!

"Bedankt voor uw email! 

Methode 2 die zal voor 90% van de gevallen het probleem verhelpen. 
Mocht dit in uw geval niet werken kunt u zich registreren voor een nieuwe top-cap: https://bastard.nl/topschijf 
Bedankt voor uw email! 

Methode 2 die zal voor 90% van de gevallen het probleem verhelpen. 
Mocht dit in uw geval niet werken kunt u zich registreren voor een nieuwe top-cap: https://bastard.nl/topschijf 

Hopelijk zullen we hiermee uw probleem oplossen! 

Met vriendelijke groet, 
200Fahrenheit 


Hopelijk zullen we hiermee uw probleem oplossen! 

Met vriendelijke groet, 
200Fahrenheit "



Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk

10
Waar staat je barbecue? / Re: Waar staat jouw BBQ?
« Laatste bericht door RicooCardoo Gepost op Vandaag om 13:07 »
Mijn large bastard is verhuist van de ene kant van het terras in ze originele standaard naar de andere kant van het terras in een buitenkeuken.
Deze is nog niet af, maar het scheelt niet veel meer


Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

Pagina's: [1] 2 3 ... 10 Volgende