Het BBQ Genootschap

Recepten => Recept gevraagd => Topic gestart door: larsdb op 10 mei 2019, 19:23

Titel: Welke bbq saus
Bericht door: larsdb op 10 mei 2019, 19:23
Ben aan het kijken om één deze dagen spare ribs te gaan maken en vroeg mij af welke bbq saus jullie gebruiken voor het inpakken?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Titel: Re: Welke bbq saus
Bericht door: Ewald op 12 mei 2019, 08:58
verplaatst vanuit nat spul naar recepten gevraagd, nat spul is voor Vis recepten.

Als ik BBQ saus gebruik dan is dat in de volgende verhouding: 3 EL. blues hog original bbq saus + 1 EL. blues hog red tennessee en +1 TL. frambozenjam
Titel: Re: Welke bbq saus
Bericht door: Hans op 12 mei 2019, 09:21
Ben aan het kijken om één deze dagen spare ribs te gaan maken en vroeg mij af welke bbq saus jullie gebruiken voor het inpakken?


Sent from my iPhone using Tapatalk
[/quote

Hangt heel erg van je smaak af natuurlijk, wij gebruiken verschillende sauzen voor spareribs altijd wel naar de zoete kant o.a.  Sweet Baby Ray (sommige van ons vinden hem niet te nassen) ,Noskos (de Original) en vaak prutsen we zelf iets in elkaar, zoeken dan in allerlei recepten.