BasBQ
Beef en Steak

Traag gegaarde kalfsribeye

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.838
In de vriezer lag nog een kalfsribeye van 1,3 kg te wachten, mooi om mijn nieuwe kamado te testen.

Na ontdooien, 24 uur in de chimchurri.
De kj2 naar 130 graden gebracht en 2 uur indirect laten garen tot kern 48 graden.

Ondertussen een saus gemaakt met paddestoelen, monchou, vers gemaakte pesto en sugersnaps.

Bij de 48 graden de kamado opgestookt voor even een korte sear.
Daarna laten rusten onder aluminiumfolie tot een kerntemperatuur van 54 graden.

Om de een of andere wazige reden zijn de foto's van op de kamado van mijn telefoon verdwenen, maar het eindresultaat gelukkig niet.

Perfect.... Echt super lekker
4e31824f43d5a29e07c42e73c1ff7a44.jpg
d8bf62bff7401f6e538d6f3eb955592c.jpg
d5e7d914394136f42485a2a01c7f87e3.jpg
b03a3f95a8378b309132498c5c554c53.jpg
 
Lekker hoor
 
Dat zier er echt goed uit broer. Lekker pasta er bij.
Toch wel alles netjes opgegeten hey :)
 
Ziet er heerlijk uit, lusten we. ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan