Sunny-side-up
Tondelzoeker
- Berichten
- 7
Hallo allemaal,
Bij het indirect bereiden van gerechten op de BBQ maak ik gebruik van een bakje tussen de kolen.
Ik noem het voor het gemak het "aromabakje". (wellicht is er een offici?le naam voor die ik niet weet).
Het is me bekend dat je hierin wat bier of wijn in kan doen samen met wat kruiden, uien, knoflook etc.
Zijn er hier ook recepten van te vinden? Zijn er mensen die goede ervaringen hebben met bepaalde combinaties?
Of juist zaken die je absoluut niet moet doen? Wat voor bier gebruik je? of wat voor wijn? rode, witte, zoete, droge etc...
Alle do's & don'ts, tips & tricks zijn welkom..
Met gegrilde groeten,
Sunny.
Bij het indirect bereiden van gerechten op de BBQ maak ik gebruik van een bakje tussen de kolen.
Ik noem het voor het gemak het "aromabakje". (wellicht is er een offici?le naam voor die ik niet weet).
Het is me bekend dat je hierin wat bier of wijn in kan doen samen met wat kruiden, uien, knoflook etc.
Zijn er hier ook recepten van te vinden? Zijn er mensen die goede ervaringen hebben met bepaalde combinaties?
Of juist zaken die je absoluut niet moet doen? Wat voor bier gebruik je? of wat voor wijn? rode, witte, zoete, droge etc...
Alle do's & don'ts, tips & tricks zijn welkom..
Met gegrilde groeten,
Sunny.