BasBQ
Beef en Steak

Scholfilet v/d plank

 
 
 
 
 

McPeet

Gemarineerd
Berichten
1.648


Scholfilet in serranoham wikkelen (of parmaham, ardennerham,.......)
Of wat zongedroogde tomaten fijn hakken en smeer die dan eerst op de scholfilet. Wat fijn gesneden zwarte olijven doen het ook goed.
Of ....verse pesto maken en daarmee de filets insmeren. Kortom, genoeg mogelijkheden voor dit lekkere visje

Vervolgens tot 60 gr op cederhouten plankje laten garen.
Heerlijk op een bedje van gesmoorde prei. Q had een temperatuur van 160 graden, na 25 min kan je eten.
Schol met het zoutige en ietwat rokerige ham is heerlijk.


Scholfilet in ham wikkelen

Op de plank op de Q

Kerntemp van 60gr, heerlijk visje
 
Ik was net op zoek naar wat meer dan alleen zalm op een plankje. Mooi idee! En het ziet er ook goed uit!
 
Lijkt me heerlijk. Op de todo!
 
Deze zien er heerlijk uit! En ik denk dat ze ook wel in de cedarhouten vellen kunnen welke ik van Emilie heb gekregen. Op de TODO,
 
wij hebben dit ook al eens gedaan maar dan met zeebaars, volgend x als ik schol vang dan zal ik het zeer zeker ook eens proberen :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan