BasBQ
Beef en Steak

Rogvleugel?

BertW

Tondelzoeker
Berichten
5
Zag in de BBQ bijbel dat je rogvleugel kunt grillen (pagina 154). Op de vismarkt in Maastricht kun je verse vleugels kopen. Heeft iemand ervaring, bijv. hoe eet je ze, smaken ze goed, etc.

Gr. Bert
 
BertW zei:
Zag in de BBQ bijbel dat je rogvleugel kunt grillen (pagina 154). Op de vismarkt in Maastricht kun je verse vleugels kopen. Heeft iemand ervaring, bijv. hoe eet je ze, smaken ze goed, etc.

Gr. Bert
Ze zijn absoluut smaakvol!!! Ik heb ze veel in Frankrijk gegeten. Maar nooit gegrild. Mijn advies is om het zo kort mogelijk te doen om te voorkomen dat ze droog worden.
 
@Bonnie f

Julius adviseert: indirect 220 gr. en iedere kant 4 minuten. Dus dat lijkt dan wel te kloppen met aardig kort.

We zijn begonnen de verschillende bekende vis soorten te grillen, tot nu toe steeds goed bevallen en gelukt. Sardines, rode poon, dorade, tonijn, zalm.
Nu komen we bij de voor ons minder bekende vis als rog vleugel, vandaar even via het forum informatie vragen.

Gr. Bert
 
Waarom zou je ze omdraaien als je ze indirect doet?
 
Om iets te doen hebben?  :D
 
Brecht zei:
Om iets te doen hebben?  :D

Of om te zeggen dat die z? lekker was dat die uit elkaar viel :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan