BasBQ
Beef en Steak

pork belly burnd ends

reubster

Vuurmaker
Berichten
53
Leden,

ik heb komende donderdag een bbq met de afdeling van werk, nu was er het idee om onder andere pork belly burnds ends van de bbq te eten.
is het mogelijk om deze al een dag van te voren te maken en de donderdag enkel even opwarmen op de bbq ivm tijd?

dus de woensdag al roken en in een afgesloten bak met boter etc te garen en dan de donderdag met een saus weer opwarmen??


 
Lijkt me ook gewoon mogelijk wellicht iets langer zodat je zeker weet dat alles warm is van binnen

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

 
geen probleem, heb ik vaker zo gedaan. gewoon lekker een uurtje opwarmen op de bbq en smikkelen maar!!
 
nou, gister de bbq gehad. het buikspek was heerlijk. ik had het woensdag al zo goed als klaar, gisteren alleen nog ff opgewarmd.
ga dit zeker vaker zo doen, scheelt je een bult werk tijdens de bqq zelf!

dank voor de reacties

 
Terug
Bovenaan Onderaan