BasBQ
Beef en Steak

Hierbij stel ik me even aan jullie voor!

Cees

Tondelzoeker
Berichten
1
[Goedenavond,

Ik ben Cees, 71jaar, en sinds ik gepensioneerd ben, heb ik meer tijd gekregen om te experimenteren om wat meer van de BBQ af te halen, dan alleen een sat?, hamburger, worstjes etc. Wij hebben sinds vorig jaar juli een The Bastard medium  keramische
BBQ  gekocht.

Inmiddels een aantal workshops gevolgd waar mijn ogen zijn opengegaan wat je met zo'n BBQ allemaal kunt doen. Vandaag zo ongeveer een compleet dineetje klaargemaakt op deze black egg, hieraan voorafgaand een lekker stuk buikspek, wat  maar liefst 4 uur moest garen! Rooksnippers toegevoegd om een lekkere gerookt buikspek smaak te krijgen, goed geluk
Ik ben bij toeval terecht gekomen op dit forum, Ik hoop hier mijn kennis nog verder te kunnen verrijken, en eventueel hierin te kunnen bijdragen.

Met vriendelijke groet
Cees
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom hier Cees!
 
Hoi Cees,

Welkom op het BBQ Genootschap en veel plezier op dit forum.
 
Hoi Cees,
welkom bij het Genootschap
 
Hoi Cees,
Vanharte welkom op dit forum
 
Cees welkom op deze hangplek en veel plezier met je ontdekkingsreis.
 
Terug
Bovenaan Onderaan