Hi all,
Nou even voorstellen dan maar.
Ik ben gek op bbq, maar het kwam nooit lekker uit de verf. Met een webertje en briketjes altijd geklooit.
En ooit vanwege een failliete klant eens aan een Borretti gasbbq gekomen. Sinds dien ben ik zomer en winter aan het bbq'en gegaan al was dat borretti ding een drama. (wordt snel lelijk en al snel werken allerlei dingen niet op.
Kortom deze lente maar geinversteerd in een Bastard Large, en nu al keer of 5 mee gespeeld. Het echte serieuze werk moet nog komen.
Maar heb er al een mooie Bavette op gegrilled, en een heerlijke picanha gemaakt die ik eerst langzaam had gegaard en daarna even afgegrild, die was super!
Nog hoop te leren en hoop te doen maar wel erg leuk!
Hopelijk dit weekend BBQ Franlin style ribs er op gooien..
Toevallig all-access lid bij Masterclass. niets zo leuk om nieuwe dingen te leren. en toen deze enkele weken geleden online kwam
https://www.masterclass.com/classes/aaron-franklin-teaches-texas-style-bbq
was ik wel erg nieuwsgierig.
anyhow vooral veel standaard fast and hot grilling maar wil zeker experimenteren met low & slow
Nou even voorstellen dan maar.
Ik ben gek op bbq, maar het kwam nooit lekker uit de verf. Met een webertje en briketjes altijd geklooit.
En ooit vanwege een failliete klant eens aan een Borretti gasbbq gekomen. Sinds dien ben ik zomer en winter aan het bbq'en gegaan al was dat borretti ding een drama. (wordt snel lelijk en al snel werken allerlei dingen niet op.
Kortom deze lente maar geinversteerd in een Bastard Large, en nu al keer of 5 mee gespeeld. Het echte serieuze werk moet nog komen.
Maar heb er al een mooie Bavette op gegrilled, en een heerlijke picanha gemaakt die ik eerst langzaam had gegaard en daarna even afgegrild, die was super!
Nog hoop te leren en hoop te doen maar wel erg leuk!
Hopelijk dit weekend BBQ Franlin style ribs er op gooien..
Toevallig all-access lid bij Masterclass. niets zo leuk om nieuwe dingen te leren. en toen deze enkele weken geleden online kwam
https://www.masterclass.com/classes/aaron-franklin-teaches-texas-style-bbq
was ik wel erg nieuwsgierig.
anyhow vooral veel standaard fast and hot grilling maar wil zeker experimenteren met low & slow