Volgende week zaterdag houden we met ons elftal een bbq. Hier komen ongeveer 20 hongerige voetballers (ja er moet eerst nog gevoetbald worden).
het is idee was om het niet al te moeilijk te doen, Pork belly burnd ends, spareribs en broodjes Hamburger.
nu hebben we 3 grote Weber Master Touch bbq's tot onze beschikking.
nu was ik benieuwd hoe veel spareribs en buikspek ik kwijt kan op 1 bbq zonder dat de spareribs en buikspek aanbranden of iets dergelijks.
voor we moeten voetballen gaat het vlees op de bbq, en na de wedstrijd gaan we gelijk door naar de locatie waar de bbq's staan.
kan je de kolen op een of andere manier afschermen van het vlees? zodat er meer rooster oppervlak kan worden gebruikt?
alvast bedankt voor de tips!
het is idee was om het niet al te moeilijk te doen, Pork belly burnd ends, spareribs en broodjes Hamburger.
nu hebben we 3 grote Weber Master Touch bbq's tot onze beschikking.
nu was ik benieuwd hoe veel spareribs en buikspek ik kwijt kan op 1 bbq zonder dat de spareribs en buikspek aanbranden of iets dergelijks.
voor we moeten voetballen gaat het vlees op de bbq, en na de wedstrijd gaan we gelijk door naar de locatie waar de bbq's staan.
kan je de kolen op een of andere manier afschermen van het vlees? zodat er meer rooster oppervlak kan worden gebruikt?
alvast bedankt voor de tips!