BasBQ
Beef en Steak

trip naar USA

Marc17960

Kooltjesharker
Berichten
116
We gaan met een kleine groep begin november naar USA.
We landen in new Orleans en rijden dan in 8 dagen naar Memphis.
Is er iemand die weet heeft, of beter er zelf al geweest is, van een paar goede BBQ restaurants die zich op onze weg zouden kunnen bevinden. We zullen niet in een rechte lijn rijden, dus en brede strook tss deze 2 steden.
Hoop dat jullie mij kunnen helpen.

marc
 
Marc, boven Memphis ligt het plaatsje Brownsville daar heb je Helen?s bbq restaurant.  Daar kun je ongelooflijk goede bbq eten.
Dennis heeft hier een blog over geschreven toen we in 2016 naar de Jack gingen.

https://www.bbq-nl.com/the-road-to-the-jack-dag-3-brownsville-huntsville/

Kijk vooral ook dit filmpje even

https://youtu.be/XXM-9eS8ZKQ

En nu ik toch met vrouwelijke Pitmasters begonnen ben kan er nog wel eentje bij: Melissa Cookston zij is de vrouw die het meeste gewonnen heeft in het bbq circuit. Zij heeft twee bbq restaurants in die regio.

https://www.memphisbbqco.com/locations

Hier zijn we niet geweest maar hadden we wel graag willen eten ;).

Mocht je op de route verdwalen en in de buurt van Birmingham Alabama ligt Bessemer komen dan is Bob Sykes een aanrader

http://www.bobsykes.com/

https://www.bbq-nl.com/bob-sykes-barb-q-bessemer-al/
 
Klinkt als een prachtige trip
 
Op mijn blog staan meer restaurants die je zou kunnen bezoeken. In Memphis zelf zou ik Cozy Corner en Rendezvous aanraden.

Verder Helen?s die Frits ook al aangaf. De hele lijst vind je hier.
 
Ik ga in mei deze trip maken in omgekeerde volgorde, dus volg ik dit lijntje maar even. Mocht ik eind mei weer terugkomen zal ik wellicht verslag kunnen doen van een paar goede plaatsen.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
zal zeker je review lezen, want het programma staat nog niet vast. Wel staan enkele destilleerderijen op het programma.
 
Ik ga morgen Memphis verlaten na vier dagen contest. Maar voorafgaand heb ik bij drie goede bbq joints gegeten. Op mijn eerste plaats staat Helen BBQ in Brownsville. Dit is een absolute must als je in de area bent. Ik zat om 10:30u aan mijn ontbijt bij haar 2 broodjes pulled pork. Deze smaak ga je onthouden. Gezellig gekletst en een toir door haar pit gemaakt. Hier springen de tranen in je ogen (van de rook :)
In de stad heb ik gegeten bij Central Bbq. Een gezellige tent waar ze goede brisket serveren. Ik had een proeverij besteld, kip was droog maar shoulder en zeker de brisket waren goed.
Andere dag ben ik naar de bar b q shop geweest. Dit is een aanrader. Hier staat een proeverij op de kaart. Moet toegeven hier ging ik bijna door de pijngrens heen de shoulder is hier hier weer erg goed. Maar ook de colslaw is een aanrader.
Verder heb ik in de beroemde baelestreet gegeten bij het bluescaf?. Hier bestelde ik een salade met sandwich shoulder.... die laatste is naar een homeless gegaan want die vond ik niet lekker. Later hoorde ik van een local dat je bij het bluescafe goede steaks kan eten..... Verder heb ik bbq op het festival wcbcc2019 gegeten. Tja die tenten hebben geen eigen restaurants, helaas.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan