Hallo allemaal, mijn naam is Richard en beginnend "Grill Master".
Van het met veel stress zo snel en zo veel mogelijk vlees grillen wordt het nu een ontspannen hobby. Deze zomer ben ik begonnen met het experimenteren in het low & slow barbecue?n. Nadat ik een aantal keer mijn WGA en OT57 had "omgebouwd" om indirect te kunnen grillen waarbij het bereiden van Iberico ribfingers redelijk gelukt was en de Picanha zelfs zeer goed gelukt was, heb ik een tweedehands WSM aangeschaft. De pret kan nu echt beginnen. Ik zal het forum regelmatig gaan bezoeken zodat ik veel kan leren van jullie tips en recepten. Graag wil ik nog degene die hun recepten en tips al hebben gepost op dit forum hartelijk bedanken voor de moeite.
Met vriendelijke groeten,
Richard
Van het met veel stress zo snel en zo veel mogelijk vlees grillen wordt het nu een ontspannen hobby. Deze zomer ben ik begonnen met het experimenteren in het low & slow barbecue?n. Nadat ik een aantal keer mijn WGA en OT57 had "omgebouwd" om indirect te kunnen grillen waarbij het bereiden van Iberico ribfingers redelijk gelukt was en de Picanha zelfs zeer goed gelukt was, heb ik een tweedehands WSM aangeschaft. De pret kan nu echt beginnen. Ik zal het forum regelmatig gaan bezoeken zodat ik veel kan leren van jullie tips en recepten. Graag wil ik nog degene die hun recepten en tips al hebben gepost op dit forum hartelijk bedanken voor de moeite.
Met vriendelijke groeten,
Richard