BasBQ
Beef en Steak

Appeltaart met dronken rozijnen

 
 
 
 
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
Berichten
5.071
Het begint een traditie te worden, als onze appelboom(pje) weer zijn heerlijke appels geeft (James Grieve) dan wordt het weer tijd voor een appeltaart.
Is het niet voor onszelf, want wij zijn niet echt van de toetjes en taarten, dan is het wel voor de buurtjes want die vinden deze ietwat zurige appeltaart met wat alcoholische ingredienten erg lekker.
Appelttaart met in Matusalem rum en Drambuie geweekte rozijnen.
En dat is me toch een partij lekker.
Voor de niet kenners, Drambuie is een eeuwenoude echte  likeur van Schotse Whisky met Honing en kruiden.

61Zhlmq.jpg


nhUV5CC.jpg


mOGqefv.jpg


FrEz6de.jpg


agDiGzJ.jpg


37zEo5I.jpg


xi9oVRW.jpg


BxtH8R3.jpg


MVNd61x.jpg


sCRRBq0.jpg
 
Ziet er geweldig uit Ewald. Het water loopt mij in de mond. Ik wil wel een stukje. Met een dotje slagroom  :blush:
 
Zozo Ewald, dit ziet er heerlijk uit.
Leuke tip hoor die dronken rozijnen.



Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Dat is lekker daar zou ik inderdaad ook wel een stukje van lusten met of zonder slagroom
 
Da's een heerlijke taart, wat een vulling en met een klodder verse slagroom, we hebben net de maaltijd binnen maar hier is nog wel een plaatsje voor ;)
 
Lust ik!!
 
Dat klinkt super lekker Ewald. Ik heb nog een appeltje te schillen met een appeltaart. Dus ga hem deze vakantie misschien nog wel eens maken ook. Miss niet met boerenjongen ivm de kinderen. Of Miss ook wel
 
Bij zo'n 200 gr is dat beetje alcohol toch wel verdwenen Bram. ;)
Als je de boerenjongens zelf maakt kan je de hoeveelheid alcohol aanpassen. ;)
Maar je heb gelijk kinderen en alcohol gaat niet samen. :-?
 
Lekker hoor, appeltaart van de bbq is hier ook favoriet!
 
Toppie, zeg lijkt me erg lekker en leuk om te doen op de Q.
 
Super, had je best een stukje van mee mogen nemen gisteren.
 
Zo, dit is wel even de perfecte appeltaart zeg!
Wat een schitterende rand en bodem!

Smakelijk!
 
Terug
Bovenaan Onderaan