- Berichten
- 457
Goedemorgen!
Voor zondag staan een aantal oerhammetjes op het menu. Ik wil deze graag als traditionele beenham kruiden omdat ik ze wil combineren met witte asperges en zalm. De zalm ga ik roken op 90-100 graden met lemon-pepper. Asperges kort blancheren en daarna grillen op het eitje.
Nu die hammetjes. Ik zoek een kruidenmengsel/rub die goed past bij de asperges en gerookte zalm. Dus eigenlijk geen paprika/chili achtige rub die ik bij Pulled Pork oid gebruik. Iemand een tip of receptje?
Voor zondag staan een aantal oerhammetjes op het menu. Ik wil deze graag als traditionele beenham kruiden omdat ik ze wil combineren met witte asperges en zalm. De zalm ga ik roken op 90-100 graden met lemon-pepper. Asperges kort blancheren en daarna grillen op het eitje.
Nu die hammetjes. Ik zoek een kruidenmengsel/rub die goed past bij de asperges en gerookte zalm. Dus eigenlijk geen paprika/chili achtige rub die ik bij Pulled Pork oid gebruik. Iemand een tip of receptje?