- Berichten
- 457
Goedemiddag!
Ik heb vandaag bij de Sligro een mooi stuk van 1,6 kg Australian Wagyu Short Ribs gekocht. Ik wil deze morgen indirect bereiden op het eitje op 115 graden tot 92 graden kern. Ik zit te denken aan enkel peper en zout als rub en eik (normaal of Jack Daniels) als rookhout. Wat denken jullie hier van?
Zouden jullie trouwens het vlees vanavond al in de rub zetten of morgen pas bij het aansteken van de bbq?
Ik heb vandaag bij de Sligro een mooi stuk van 1,6 kg Australian Wagyu Short Ribs gekocht. Ik wil deze morgen indirect bereiden op het eitje op 115 graden tot 92 graden kern. Ik zit te denken aan enkel peper en zout als rub en eik (normaal of Jack Daniels) als rookhout. Wat denken jullie hier van?
Zouden jullie trouwens het vlees vanavond al in de rub zetten of morgen pas bij het aansteken van de bbq?