- Berichten
- 5.554
Hallo bbq ers.
Ik heb een vraagje :-?
Zoveel gehoord en gelezen over het roken van een brisket dat ik het ook maar eens wil gaan proberen.
Echter de mooie stukken vlees zijn tussen de 3,5 en 5 kilo.
Dat vind ik wel erg veel vlees voor 2 personen.
Wellicht moet ik dan wat bereid vlees gaan invriezen, maar ik weet niet wat dat doet met de smaak op den duur.
Mijn vraag is kan ik zo'n stuk vlees halveren en hoe moet ik hem dan snijden?
Graag jullie mening hierover.
Bvbd,
Hans.
Ik heb een vraagje :-?
Zoveel gehoord en gelezen over het roken van een brisket dat ik het ook maar eens wil gaan proberen.
Echter de mooie stukken vlees zijn tussen de 3,5 en 5 kilo.
Dat vind ik wel erg veel vlees voor 2 personen.
Wellicht moet ik dan wat bereid vlees gaan invriezen, maar ik weet niet wat dat doet met de smaak op den duur.
Mijn vraag is kan ik zo'n stuk vlees halveren en hoe moet ik hem dan snijden?
Graag jullie mening hierover.
Bvbd,
Hans.