- Berichten
- 4.966
Afgelopen weekend veel bij de BBQ gestaan. Maar geen foto?s. Zondag ?s middags nadat de snacks van de Q waren en alle visite naar huis was besloot ik iets lekkers voor mezelf te gaan maken. Pork belly burnt ends, nog nooit eerder gemaakt. Maar hier op t forum meerdere malen lekker gemaakt door dit gerecht.
WOW wat is dat lekker. Gelukkig had ik ruim voldoende gemaakt. Dus kan nog een aantal keer na genieten.
Hierbij de foto?s.
Blokjes van 3x3. In de Porkrub. 24u laten marineren. (Ik was al op Mn voorwerk natuurlijk)
Past net op de BGE. Was ruim voldoende voor deze bofkont.
Na 2,5u roken met beuken hout van de Q gehaald. Kern was ongeveer 75gr. Blokjes in een bakje met wat boter, suiker en ahornsiroop. Afdekken en terug de BBQ op.
Ongeveer 2,5u later kon alles er weer af. En heb ik alles met het kookvocht en BBQ saus ingesmeerd. Moest voorzichtig te werk gaan nu. Het viel bijna uiteen.
15min later was alles mooi gekarakteriseerd. En kon het van de Q. Alles netjes verpakt in 1p porties. Zodat ie lekker mee kan naar het werk.
Dit is echt super lekker. Misschien wel een van de lekkerste gerechten die ik tot nu toe van Mn BBQ gehaald heb. Zo lekker dat hij naast een heerlijk Grimbergen dubbel op het lijstje staat waar je me ?s nachts voor wakker mag maken
Bedankt voor het lezen
Bram.
WOW wat is dat lekker. Gelukkig had ik ruim voldoende gemaakt. Dus kan nog een aantal keer na genieten.
Hierbij de foto?s.
Blokjes van 3x3. In de Porkrub. 24u laten marineren. (Ik was al op Mn voorwerk natuurlijk)
Past net op de BGE. Was ruim voldoende voor deze bofkont.
Na 2,5u roken met beuken hout van de Q gehaald. Kern was ongeveer 75gr. Blokjes in een bakje met wat boter, suiker en ahornsiroop. Afdekken en terug de BBQ op.
Ongeveer 2,5u later kon alles er weer af. En heb ik alles met het kookvocht en BBQ saus ingesmeerd. Moest voorzichtig te werk gaan nu. Het viel bijna uiteen.
15min later was alles mooi gekarakteriseerd. En kon het van de Q. Alles netjes verpakt in 1p porties. Zodat ie lekker mee kan naar het werk.
Dit is echt super lekker. Misschien wel een van de lekkerste gerechten die ik tot nu toe van Mn BBQ gehaald heb. Zo lekker dat hij naast een heerlijk Grimbergen dubbel op het lijstje staat waar je me ?s nachts voor wakker mag maken
Bedankt voor het lezen
Bram.