BasBQ
Beef en Steak

Lamsrack

 
 
 

Cageman

Vuurmaker
Berichten
76
Vandaag voor het eerst een lamsrack geprobeerd. BBQ op 200 graden.

1a68d64224dd13b03012f457a35429a7.jpg


4c67075f8cb73e398547bccf1ec1ca2f.jpg


8d90ae411c1fedb53178ff27c5229f61.jpg


9ef97ff57a3fc427cff61c9910826211.jpg


Alledrie de kantjes anderhalve minuut boven de directe zone.

Daarna indirect grillen tot een kerntemperatuur van 52C

3d34bf14c7fe02736ed249c51808bba7.jpg


Kwartiertje ingepakt in aluminiumfolie laten rusten en ready to eat.

e85e269c4aee43cf06c7574f32633883.jpg


Heerlijk mals stukje vlees.
Volgende proberen met een rub of marinade.


Biergondi?r of Bourgonbierder achter de Bastard.
 
Mooi stuk vlees. Ook maar op de ?to do? lijst zetten.
 
Wij zijn niet zo'n fan van lamsvlees maar het ziet er prima uit en ik denk idd dat je het met een lekkere rub of marinade het nog lekkerder kan maken. ;)
 
Lamsrack is weer even geleden. Maar met een subtiel vleugje rook en wat Italiaanse kruiden erg lekker. Beetje vettige smaak. Snel weer eens mee nemen
 
Ik heb er zaterdag nog mee in de handen mee gestaan bij de hanos. Naar toch maar laten liggen. Ben enigste die her hier eet, maar als ik dit zo zie heb ik weer spijt dat ik het heb laten liggen.  :blush:
 
Terug
Bovenaan Onderaan