- Berichten
- 2.708
Vandaag maar weer eens de gerookte kipfilet maken.
Gisteravond de pekel gemaakt van zout basterd suiker laurier thijm en rozemarijn .
Vanochtend een 1,5 erin en daarna drogen in de koelkast.
Ondertussen bbq aan naar 120 graden indirect en dan kan de kipfilet erop tot ongeveer 70 graden .
En het is weer geslaagd zeer smakelijk konden er haast niet van af blijven dat 1 maar opgepeuzeld
En vanavond tomapork maar dat verslag komt nog ziet nu bij ijshockey
Gisteravond de pekel gemaakt van zout basterd suiker laurier thijm en rozemarijn .
Vanochtend een 1,5 erin en daarna drogen in de koelkast.
Ondertussen bbq aan naar 120 graden indirect en dan kan de kipfilet erop tot ongeveer 70 graden .
En het is weer geslaagd zeer smakelijk konden er haast niet van af blijven dat 1 maar opgepeuzeld
En vanavond tomapork maar dat verslag komt nog ziet nu bij ijshockey