BasBQ
Beef en Steak

Alles over een steak grillen

 
 
 
 
 
 

noskos

Administrator
Forumleiding
Berichten
11.858
Geweldig stuk, dat van het bot is nieuw voor me
 
zal er eens voor gaan zitten
 
Kenji, degene die de tests leidt, heeft voor America's Test Kitchen gewerkt, een erg bekend TV programma daar dat uitzoekt wat nu de beste manier is voor dingen.
 
Mooi artikel, en wat een mooie stukken vlees zeg...
 
En weer een paar mythes ontkracht... En restaurants zijn idd ingericht om zo effectief mogelijk te produceren, dat proef je dan ook... Of je proeft niets ;)
 
Interessant artikel, ook erg leuk geschreven.

"that annoying uncle who gets visibly angered by mutli-flippers" ;D
 
Met veel interesse gelezen , beetje humor prima .
Dus  , hoe meer ik leer , hoe meer ik weet , hoe meer ik kan vergeten.
 
Fijn om te lezen dat ik niet de enige ben die zweert bij een endsaer. ;D
 
Vandaag op het gemakkie eens doorgelezen. Heel interessant stuk! Sommige dingen zijn nieuw, sommige wat minder. Maar ik denk dat iedereen die serieus een steak wil grillen het op z'n minst eens door moet lezen. Food for thought...
 
Leuk om te lezen maar ook om te weten! En ja er staan weer zaken bij die tegenstrijdig zijn met andere "story's".
Rest dus maar 1 ding.......... UITPROBEREN MAAR !! ;)
 
Geweldig artikel. Alleen het hoofdstuk "zout" vind ik nog lastig te bevatten. Op mijn Belgische kookles was dit serieus taboe om voor het bakken te zouten.
Wat is jullie mening hierover?
 
Ik zout of ruim van te voren om zo met het sap dat uit het vlees komt een soort pekel te maken die er dan weer intrekt of net voor het er op gaat.
 
Terug
Bovenaan Onderaan