T
Tony Koken
Gast
Hello BBQ liefhebbers, ik wil me even als nieuw member voorstellen.
Ik ben Ton, 66 jaar en sinds een jaar of 10 een fervent liefhebber om te koken op de BBQ.
Koken op alle manieren direct, indirect, echt low en slow en smoken.
Dit alles op hout, houtskool, briketten, gas en infra red.
Sinds kort is daar nu ook een komado bijgekomen.
Zelf ben ik sinds een maand of 3 een site begonnen waar ik mijn ervaringen en recepten deel.
www.tonykoken.jouwweb.nl
Ik hoop hier nog meer inspiratie op te doen en te leren van mede BBQ gebruikers.
Ik ben Ton, 66 jaar en sinds een jaar of 10 een fervent liefhebber om te koken op de BBQ.
Koken op alle manieren direct, indirect, echt low en slow en smoken.
Dit alles op hout, houtskool, briketten, gas en infra red.
Sinds kort is daar nu ook een komado bijgekomen.
Zelf ben ik sinds een maand of 3 een site begonnen waar ik mijn ervaringen en recepten deel.
www.tonykoken.jouwweb.nl
Ik hoop hier nog meer inspiratie op te doen en te leren van mede BBQ gebruikers.