BasBQ
Beef en Steak

Appel-pistache-sinaasappel worst

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
Vandaag uit de worstbijbel appel-pistache-sinaasappel worst gemaakt.
Had nog een stuk procureur liggen dit in stukken gesneden ook een paar speklappen en dit door de porkert heen gedraaid.
Dit weer even in de koeling gezet.

De ingredi?nten zijn
Een appel in stukjes
Pistachenootjes grof gehakt
Sinaasappel geraspt
Keukenzout
Zwarte peper gevijzeld
Nootmuskaat
Foelie
Kardemomzaad
Appelcider
Magere melkpoeder

Dit goed door het vlees heen gemengd en de darm goed schoon gemaakt .
En dan de darm gevuld en worstjes er van gemaakt .
Het proefstukje smaakte prima morgen de worstjes zelf proberen .
Maar foto?s zeggen meer.

733070710a0760b542703370ecad00be.jpg


d4ceaf7d3385b5f4ea70388a1125a0d1.jpg


22bec4b9874e177ad2450d9406920485.jpg


fa2fa2b87b6f3d0a49130a44d8cd238b.jpg


20dc80449e49fe3dd84ce25f0b9dd6e0.jpg


74f8658eb6b0ad2e7ae610e26b1588cc.jpg



Grill Guru Elite large,WGA,Barbecook,maverick 733,fantast,One minute lighter
BBQ sessie 28
 
Mooie worsten geworden, die combinatie lijkt echt heerlijk. Benieuwd Wat je ervan gaat vinden.
 
Niet een standaard worstvulling Piet wel een lekkere combinatie lijkt me ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan