BasBQ
Beef en Steak

Inkbird irf-4s - aanbieding tot 14 februari 2019

chbrand

Kooltjesharker
Berichten
106
Na heel wat uurtjes speurwerk naar een nieuwe temperatuursensor kwam in onverwacht een (voor mij nog) onbekend model van Inkbird tegen, de irf-4s.

De voordelen van dit apparaat zijn naar mijn mening:

- 4 probes

- radiofrequentie in plaats van bluetooth of wifi (of combinatie) met een bereik tot 500 meter.

- oplaadbare accu in plaats van batterijen.

- waterdicht

- lage prijs

Verder is het niet een heel hip ding, maar in dit prijssegment gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar een no nonsens robuust apparaat, in plaats van dat je afhankelijk bent van een bluetooth gestuurde fancy app op je smartphone ;) .

Daarom heb ik deze zojuist besteld op Amazon.de Momenteel loopt er een kortingsactie tot 14 februari van 18 euro op de verkoopprijs van 61 euro, wat neerkomt op een eindbedrag van 43 euro inclusief verzendkosten.

Hierbij de link:
https://www.amazon.de/dp/B07KPZK56Z/ref=as_li_ss_tl?fbclid=IwAR2SP78835wGLVQq6mGbahQaNUOAfkIz4xLOSPPnuj3ex4bAZS1DLtMQ_c4&linkCode=sl1&tag=kbf01-21&linkId=8d461b3adbc2d8562d88e70a98cacfa5&language=de_DE

Grote concurrent was de Maverick xr-50, maar na het zien van een aantal reviews ben ik uiteindelijk verder gaan zoeken.

Deze Inkbird is de helft goedkoper, heeft een accu, veel hoger opgegeven bereik en bovendien zitten de instelknoppen op de ontvanger in plaats van op de zender, waardoor je niet bij je BBQ hoeft te zijn als je iets wil aanpassen aan je instellingen.

Ik ben heel benieuwd!

En mocht iemand al ervaring hebben met deze Inkbird, hoor ik het graag!
 
Ik heb een Inkbird X6 (of is het 6X?) Maar super ding (6 probes) en ondanks bluetooth beter bereik dan mijn Weber igrill2..

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

 
Ik heb zelf sinds een paar weken ook een Inkbird IBT-4XS, dit als vervanging van de Lidl kernthermometer met 1 probe.

Mijn ervaringen zijn dat deze toch echt wel gebruiksvriendelijk is met een hele makkelijke app. Momenteel nog maar 1 probe er aan gehad naast de ambient probe, maar het werkt toch wel lekker.

Het enige minpuntje wat ik momenteel heb, is dat als je de app op de achtergrond zet om lekker met je telefoon te spelen, hij de app soms opnieuw opstart.. Hierdoor ben je dan helaas wel je mooie grafiekje kwijt, maar een hele grote ramp is dit natuurlijk niet.
 
Terug
Bovenaan Onderaan