BasBQ
Beef en Steak

Pulled Beef Ragoutbroodjes

 
 
 
 
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
Berichten
5.071
2 weken geleden Pulled Beef gemaakt http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=20352.0
en we hadden nog redelijk wat over.
Besloten om met een deel ragoutbroodjes te maken het recept van de ragout is volgens het krokettenrecept van Kees Holtkamp en hier bekend gemaakt door onze Frits (PP kroketten).
BBQ op 220 graden en de broodjes 30 minuten gebakken.
Ze waren erg lekker maar helaas barstte de helft van de broodjes open.
Hoe dat komt zou ik niet weten maar ik heb nog een deel in de vriezer liggen om verder te experimenteren.

Bz2PE2R.jpg


Qhe9TSB.jpg


vDM6sEU.jpg


6rNB33e.jpg


0YmJVhW.jpg


1TKb2FR.jpg


GUkfovn.jpg


QMaAYEY.jpg


Zwv1y3X.jpg


qrlvHYQ.jpg


Nc3NZPz.jpg


cERCcGD.jpg




 
Goed idee! ziet er heerlijk uit. Ik ben een groot fan van "leftover" cooking.
Een bitterbal variant voor bij een sportwedstrijd lijkt me ook top.
Bedankt voor de inspiratie!  B-)
 
Mooi smaakvol idee, dank voor het delen. ;)
 
Woow. Dat leek mij wel eens heel lekker om te proeven. Ooit ook een proberen.
 
Lijkt me erg lekker.
Ooit gaat het hier ook gebeuren
Dank voor deze variant Ewald
 
Mooi gedaan en lijkt mij erg lekker  :)
 
Mooi gedaan Ewald.
Heb je al een id over het open barsten?
Het lijkt me wel een heel lekker maaltje. Zou ik graag een hapje van proeven
 
Bram zei:
Mooi gedaan Ewald.
Heb je al een id over het open barsten?
Het lijkt me wel een heel lekker maaltje. Zou ik graag een hapje van proeven

Ik vermoed ongeduldig.
De ragout moet eigenlijk 24 uur of langer opstijven in de koelkast.
Dat heb ik veel korter gedaan.
 
Terug
Bovenaan Onderaan