Hallo allemaal,
Gisteravond mezelf aangemeld op het forum en vanmorgen door moderator toestemming gekregen om deel te nemen op dit forum.
Ik ben 40 en kom uit katwijk.
BBq'en doe ik al een paar jaar, ben eerst in het bezit geweest van een weber gbs 57cm en deze heb ik verkocht en de grill guru compact is daarvoor in de plaats terug gekomen.
Deze is totaal nieuw voor mij en moet nog maar kijken hoe deze qua instellingen op temp kan houden.
Ik hoop hier en daar wat tip te lezen en wie weet kan ik anderen ook helpen met vragen.
Morgen ga ik een stuk procureur van 3 kg low and slow bereiden, deze ligt al in de south carolina rub te trekken.
Ik weet niet of ik hiervan wat ga posten, ik kom straks namelijk uit de nachtdienst en dat is meestal niet de meest productieve dag qua energie.
Happy bbq allemaal.
Gisteravond mezelf aangemeld op het forum en vanmorgen door moderator toestemming gekregen om deel te nemen op dit forum.
Ik ben 40 en kom uit katwijk.
BBq'en doe ik al een paar jaar, ben eerst in het bezit geweest van een weber gbs 57cm en deze heb ik verkocht en de grill guru compact is daarvoor in de plaats terug gekomen.
Deze is totaal nieuw voor mij en moet nog maar kijken hoe deze qua instellingen op temp kan houden.
Ik hoop hier en daar wat tip te lezen en wie weet kan ik anderen ook helpen met vragen.
Morgen ga ik een stuk procureur van 3 kg low and slow bereiden, deze ligt al in de south carolina rub te trekken.
Ik weet niet of ik hiervan wat ga posten, ik kom straks namelijk uit de nachtdienst en dat is meestal niet de meest productieve dag qua energie.
Happy bbq allemaal.