BasBQ
Beef en Steak

Potluck voorbereiden (20 personen)

 
 

Jurian

Vuurmaker
Berichten
59
Gisteren heb ik voor het eerst de Kamado gebruikt. Voor een diner met 6; omdat ik alles zelf in de hand had, was het ook prima plannen. Dat is binnenkort wat anders, dan komen er 20 personen eten en neemt iedereen wat mee (potluck). Wat is handig in de voorbereiding van de kamado? Ik heb een Bastard Large met verhoging (halve grill). Twee halve deflectors.

Ik verwacht eigenlijk dat iedereen de standaard supermarkt worsten, hamburgers en sat? meeneemt, dus wilde eigenlijk 1 halve deflector gebruiken en de verhoging inzetten op het directe stuk. Dan kan iets indirect voor-/nagaren maar het meeste zal grillen zijn. En een temperatuur van plm 200 continue gebruiken.

Heb zelf niet eerder zo'n grote groep gehad en de Bastard is nog een beetje nieuw voor mij, dus hoor graag tips 'n trics of ik iets beter kan aanpakken. Het gaat meer om de effici?ntie, echt iets culinairs verwacht ik niet ;)
 
Zorgen dat je de ingredi?nten op oplopende temperaturen klaar maakt. Een Kamado koelt er langzaam af ;-)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan