Wie kan mij helpen met de volgende vraag?
Ik wil zelf een koelkast ombouwen om vlees te gaan rijpen. Nu heb ik al diverse blogs gevonden over de constructie, echter lees ik verschillende verhalen over de te hanteren temperatuur. Klopt het dat worsten bij een hogere temperatuur (13C) gedroogd worden dan dat bv een goed stuk C?te de boeuf moet rijpen ( 0 - 2C)? En is mijn conclusie dan juist dat dit nooit in de zelfde kast kan?
In eerste instantie is mijn doel om vlees te laten rijpen en fijne vleeswaren zoals coppa te gaan maken. Wat is jullie advies?? Alvast dank!
Verstuurd vanaf mijn SM-N960F met Tapatalk
Ik wil zelf een koelkast ombouwen om vlees te gaan rijpen. Nu heb ik al diverse blogs gevonden over de constructie, echter lees ik verschillende verhalen over de te hanteren temperatuur. Klopt het dat worsten bij een hogere temperatuur (13C) gedroogd worden dan dat bv een goed stuk C?te de boeuf moet rijpen ( 0 - 2C)? En is mijn conclusie dan juist dat dit nooit in de zelfde kast kan?
In eerste instantie is mijn doel om vlees te laten rijpen en fijne vleeswaren zoals coppa te gaan maken. Wat is jullie advies?? Alvast dank!
Verstuurd vanaf mijn SM-N960F met Tapatalk