BasBQ
Beef en Steak

Basic BBQ - Peter de ClercQ

 
 
 
 

Frits

Administrator
Forumleiding
Berichten
19.963
9789020982923.jpg

Titel: Basic BBQ Alles wat je moet weten voor een geslaagde barbecue
Auteur: Peter de Clercq
ISBN: 978 90 209 8292 3
Taal: Nederlands
Aantal blz: 144
Waar te koop: Bol.com
Prijs in ?: 19,99

Bespreking:

Peter de Clerck, wereldkampioen barbecue 2003, chef kok en eigenaar van restaurant Elckerlijc in Maldegem.

Het boek is ingedeeld in zes stukken; Inleiding, basismarinades en sauzen, voorgerechten & bijgerechten, hoofdgerechten, nagerechten en een nawoord.

Er worden veel basis technieken uitgelegd, van rookzakjes, marinades tot hoe te bepalen of je gerecht gaar is.

Er staan bij enkele gerechten mini foto series hoe je het moet doen en het is daarmee zeer duidelijk.

Wel zijn de meeste gerechten grill gerechten en slechts bij een enkeling wordt er indirect gewerkt.

Ondanks dat het echt een basis bbq boek is staan er toch leuke recepten in voor de ervaren crack ;);
Gordon Blue van Kabeljauw, piepkuikens met kokos en witte wijn, gevulde uien en gegrilde mango met peperkoek.


 
Terug
Bovenaan Onderaan