BasBQ
Beef en Steak

varkenshaas met frambozensaus

W

willie

Gast
SAM_1914.jpg

150 ml rose wijn
1 el rosemarijn
125 gram frambozen
1 el honing
varkenshaas
ca 35 gram roomboter
zout en peper

kook de rose, 1 dl water en de rosemarijn 10 min. op half hoog vuur in.
pureer 3 kwart van de frambozen, roer het ingekookte rose mengel erdoor.
wrijf de puree boven een pan door de zeef en roer de honing erdoor.

varkenshaas insmeren met olijfolie, zout en peper en op direct vuur grillen.

breng de frambozensaus aan de kook, neem deze van het vuur.
roer de boter er in stukjes door.
breng deze op smaak met zout en peper.
hele frambozen erdoor doen en deze nog even verwarmen.

snij de varkenshaas schuin in dikke plakken en schep de saus erover.
 
Klinkt goed! Dank je voor het recept!
 
noskos zei:
Klinkt goed! Dank je voor het recept!

graag gedaan!  als je het trouwens evt een x gaat maken, en je maakt betere foto's, voel je dan vrij om die erbij te plaatsen ;)
 
Lijkt me heel lekker, bedankt voor het delen.
 
Spiffs zei:
lekker, heb een keer een marinade gebaseerd op cherry coke gemaakt ook voor varkenshaas, recept...BBG was ook erg verrassend.
Ziet er goed! en leuke variant.

heb net ff het bbg boek doorgebladerd, maar kon m zo gauw niet vinden, ben er eigenlijk wel benieuwd naar!
 
Terug
Bovenaan Onderaan