E
erwin_m
Gast
Hoi,
Ik heb een paar dikke lende's in de vriezer liggen van circa 750g stuk. Nu kan ik deze natuurlijk als stoofvlees verwerken, maar volgens mij kunnen deze ook heerlijk klaar gemaakt worden op de barbecue.
Ik ben op zoek naar een lekker recept/bereidingswijze. Zat zelf te denken om te kruiden met zout, peper, gemalen chipotle en uienpoeder. Dan direct dichtschroeien om vervolgens indirect tot 52 graden te laten garen. Beetje rook erbij in het begin.
Iemand andere suggesties, of ervaringen?
Gr. Erwin
Ik heb een paar dikke lende's in de vriezer liggen van circa 750g stuk. Nu kan ik deze natuurlijk als stoofvlees verwerken, maar volgens mij kunnen deze ook heerlijk klaar gemaakt worden op de barbecue.
Ik ben op zoek naar een lekker recept/bereidingswijze. Zat zelf te denken om te kruiden met zout, peper, gemalen chipotle en uienpoeder. Dan direct dichtschroeien om vervolgens indirect tot 52 graden te laten garen. Beetje rook erbij in het begin.
Iemand andere suggesties, of ervaringen?
Gr. Erwin