BasBQ
Beef en Steak

Welke rub en saus spareribs

Peter996

Tondelzoeker
Berichten
3
Hallo,

Ik wil dit weekend voor de eerste keer spareribs gaan maken op de Basterd. Ik heb inmiddels dik bevleesde ribs in huis gehaald B-)
Nu zijn er zoveel rubs en sauzen verkrijgbaar dat ik mij afvraag welke rub en saus kunnen jullie mij adviseren...? We houden wel een beetje van pittig
 
Ik gebruik hiervoor graag Kansas City Dry Rub.
Deze is eenvoudig zelf te maken.

8 eetlepels bruine suiker
4 eetlepels paprika poeder
1 eetlepel zwarte peper
1 eetlepel zout
1 eetlepel uien poeder
1 theelepel cayenne of chilipoeder

Door op enig moment de ribs in te pakken houd je voldoende vleessappen over om een BBQ saus naar keuze mee te verdunnen en lekker in te kwasten.
 
Ik zou zomaar de Noskos Pulled Pork rub en Noskos original barbecue sauce aanraden als je commerci?le producten wilt gebruiken.

Hier op het genootschap staat wel het een en ander als je zelf aan de slag wilt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan