BasBQ
Beef en Steak

Bewaren gedroogd vlees

A

Asentrouw

Gast
Ik heb inmiddels een paar kilo Pancetta gemaakt.

Ziet er goed uit en is allemaal uitstekend gelukt ondanks wat beginnersfoutjes, maar ik vraag mij af hoe ik dit het beste kan bewaren (koelkast, vriezer, kelder, binnen, drooghok, etc.) en hoelang dit ongeveer houdbaar is.

 
Ik heb hier ook een stukje (lekker) gedroogd vlees liggen (bijna 1kg).  Ik heb inmiddels begrepen dat gedroogd vlees het beste op een donkere, droge plaats bewaard kan worden. En op kamertemperatuur.

Soort gelijke info vind ik op: www.spaanseham.nl

Grz.
 
Je kan het ook prima bewaren in een ziplock zakje hoor.

En die in een envelop stoppen. Mijn adres erop zetten en opsturen.
Ik beloof je dat ie niet over de datum gaat 🖒

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan