BasBQ
Beef en Steak

Mixed grill van picahna, bavette en...?

 
 

hansi

Vuurmaker
Berichten
60
Ik wil met de kerst wat leuks maken. Ik dacht als vooraf snackje  burnt ends van buikspek.
En als hoofdgerecht hasselback aardappels met een mixed grill van bavette, picahna en nog iets. Zoete beenham erbij is vast ook lekker, maar wil eigenlijk rund. Het is voor 4 volwassen grote vlees eters (kilo de man krijgen we wel weg).
Iemand een  leuk idee. Bedoeling is alles bij aalvink te bestellen.
 
Tomahawk's is the way to go.

Euhm hoelaat en je adres ook alweer?

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Tomahawk heb ik pas ook al voor hun gemaakt. Hadden er alle 4 eentje van een kilo op. Erg lekker, maar wil wat anders.
Zon longhaas lijkt me idd wel wat.  Daar ga ik me eens in verdiepen.
 
Je heb al 2 stukken die een beetje op elkaar lijken.
Voor de variatie op het bordje zou ik kiezen voor runder ribben of een lekkere worst van rundvlees.
 
Ridevi71 zei:
Je heb al 2 stukken die een beetje op elkaar lijken.
Voor de variatie op het bordje zou ik kiezen voor runder ribben of een lekkere worst van rundvlees.

+1
Ik zou idd ook niet voor nog een steak gaan. Haalt een beetje de mixed uit je mixed grill. Je voorgerecht is al varken, dus ik zou iets van lam (bah) of gevogelte toevoegen. Als het dan toch rund moet zijn, dan idd iets van ribs of brisket oid.

En srlsy? 1 kg vlees pp n? een voorgerecht ook nog?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan