BasBQ
Beef en Steak

Pig wings

 
 

Brecht

Gemarineerd
Berichten
1.113
Dit weekend zou ik oerhammetjes (of pig wings) willen gaan maken. Hiervoor zou ik de receptuur van Noskos willen aanhouden (https://www.bbq-nl.com/2017/03/pig-wings.html). Maar nu zit ik te twijfelen of ik deze zou pekelen of niet. De vraag is dus of er iemand ervaring heeft hiermee en of dit ook veel toevoegd of dan weer niet. Ook tips of recepten om te pekelen zijn altijd welkom.
 
Nog nooit gepekeld en nul klachten. :)


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ik heb ze ook nog nooit gepekeld en ook nog nooit klachten gehad trouwens. 😀 Maar ik lees graag mee hoe andere het bereid hebben.
 
Ik heb hetzelfde recpt gevolgd en zonder pekel. Prima resultaat! Neem vooral lekker de tijd.
 
Hier ook geen pekel en recept uit smokey goodness deel 1 gebruikt. Super lekker en geen klachten.
 
Ook hier geen klachten zonder pekel. Heb een simpele kruidenmix gebruikt laatste keer en dat beviel goed. Je kunt ook prima een PP of rib rub gebruiken, pig wings kunnen best wat hebben. Ligt er aan waar je het mee combineert.
 
Het is een keuze die je maakt, met of zonder pekelen.
Ik heb beide geprobeerd, de pekelbad versie was wel iets malser
 
Hoe heb je ze dan gepekeld Edwald?

Verstuurd vanaf mijn SM-G390F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan