BasBQ
Beef en Steak

Hallo!

 
 

Jurian

Vuurmaker
Berichten
59
Al een paar weken ben ik aan het rondlezen, maar sinds gisteren de Bastard binnen kwam, wordt het tijd om mee te posten en me eens voor te stellen.

Alleen een beetje ervaring op een grill (bbq zonder deskel) maar in de keuken wel heel veel actief. Daarom werd het echt tijd voor goed materiaal voor low&slow, roken en grillen dus gekozen voor een Bastard Urban Large. Zaterdag gekomen en even opgestookt tot 200 graden voor 2 uur om de nieuwigheid eruit te krijgen. Vandaag tijd om met 6 personen uit te proberen, dus meteen gedaan!

Zaterdagmiddag het resultaat:
HwYFbzS.jpg


Zondag net lekker bezig:
b603j0q.jpg


Wat erop ging:
- Hasselback aardappels gekruid met paprika / gerookte paprika / chile en daarna getopt met creme fraiche, parmezaanse kaas en salie
- Portobello met prei, kruidenkaas
- Garnalenspiezen met olie/chili marinade

Aan de zijkant liggen nog
- Short ribs, 24h sous vide gegaard in marina met rietsuiker, ketjap, worcestershire sauce, appelazijn, paprikapoeder, zwarte peper
- T-bone, enkel 2h van tevoren ingevreven met zout

De t-bone ligt nog even op temperatuur te komen, vergeten hem uit de koelkast te halen dus mocht buiten even opwarmen  :p
 
Welkom hier!
 
Hoi js,

Welkom op het BBQ Genootschap en veel plezier op dit forum.
 
Hoi JS,
welkom bij het Genootschap
 
JS, welkom op dit forum. Veel plezier.
 
Terug
Bovenaan Onderaan