BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

royd

Tondelzoeker
Berichten
1
Ik ben Roy uit Leiderdorp. Ik vind bbq heerlijk, maar ben lang beperkt gebleven tot het simpelweg roosteren van vlees. Ga wel altijd voor kwaliteit en niet voor kwantiteit, maar wil nu ook mijn repetoir uitbreiden. Onlangs de pulled pork geprobeerd en ben in voor meer van dat soort dingen. Ik ben op zoek naar een kamado en op die manier kwam ik hier terecht.
 
Aller eerst welkom! De zoektoch naar een kamado is erg leuk en zeer leerzaam. Ik zelf heb ook sinds 2 weken de overstap naar een kamado gemaakt heb een monolith gekocht.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Hoi Roy,

Welkom op het BBQ Genootschap en veel plezier op dit forum.

Neem de tijd voor het vinden van een Kamado die het beste aan jou wensen voldoet.
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Hoi Roy,
welkom bij het Genootschap
 
Welkom hier Roy
 
Hi,

Mason hier. Groot fan van BBQ. Niet alleen vlees maar ook groente vind ik ontzettend lekker. Ik ben nog niet overgestapt op een keramische barbecue. Hopelijk kan ik hier nog wat trucjes  leren van een aantal echte bbq pro's. Afgelopen zomer op zoek geweest naar allemaal goede barbecue boeken, zelfs top 10 lijsten bekeken en zo ook op dit forum via http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=12566.0 terecht gekomen.  Zag wel dat het topic al een tijdje niet meer live was en uiteindelijk via https://boeken-top-10.nl/wat-is-een-goed-bbq-boek/, een tweetal goede barbecue boeken aangeschaft. Erg van genoten deze zomer. Ik hoop hier in contact te komen met mensen die niet alleen goede recepten hebben, maar ook tips over bbq kook technieken.

Groet,

Mason
 
Welkom hier Roy
 
Welkom hier Mason!
 
Welkom hier Mason
 
Terug
Bovenaan Onderaan