- Berichten
- 868
Vandaag een lekker licht diner van de BBQ gemaakt. Vooraf hadden we portobello?s gevuld met een krab mix. Portobello even leeg maken, krab mix met creme fraiche, citroensap, platte peterselie en peper/zout. Ongeveer 15 min indirect en toen wat kaas erop en dit laten smelten. Leuk gerechtje, had zoiets gezien op fire&food tv.
Na dit voorafje hadden we twee mooie forellen. Citroen erin en beetje rookhout. Ongeveer 30 min laten roken. Mooie kleur toen het eraf kwam. Klein gevecht met de graten maar gewonnen. Salade erbij en prachtig fris bordje. Zijn van die runs waar je blij van wordt.
En uiteraard als de vissen zwemmen moet er wijn bij. Lekkere sauvignon blanc uit new zealand. Gaat uitstekend met het visje en de salade. Gaat overigens ook uitstekend met een hoop andere dingen
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Na dit voorafje hadden we twee mooie forellen. Citroen erin en beetje rookhout. Ongeveer 30 min laten roken. Mooie kleur toen het eraf kwam. Klein gevecht met de graten maar gewonnen. Salade erbij en prachtig fris bordje. Zijn van die runs waar je blij van wordt.
En uiteraard als de vissen zwemmen moet er wijn bij. Lekkere sauvignon blanc uit new zealand. Gaat uitstekend met het visje en de salade. Gaat overigens ook uitstekend met een hoop andere dingen
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk