BasBQ
Beef en Steak

VerjaardagBBQ

 
 
 
 

Maus

Stoker
Berichten
461
Afgelopen zaterdag was mijn zusje jarig en die had mij gevraagd of niet het een en ander wou klaarmaken, ik ben de beroerdste niet dus zo gevraagd zo gedaan.

Ik ben uiteindelijk voor Pulledpork, burn ends en een reuzenhamburger gegaan (naar dat ik dit had gezien bij Bram en Marcel) en omdat mijn zusje vroeg om mijn gevulde hamburgers die ze normaal zo lekker vind.

Vrijdagavond alles voorbereid, buikspek in blokjes gesneden, gekruid en pulledpork toen beetje bij getrimd en in de rub gezet.

Meteen maar even de Q schoon gemaakt en weer klaar gezet voor de volgende ochtend.

De volgende ochtend de Q aan om 0715 en tegen 0800, tempratuur mooi rond de 110/115? dus kon de pulledpork erop, naar 4 uur zat hij op 65? en werd het tijd dat de burn ends er ook op gingen (321). Want rond 6 uur a half 7 wouden ze aan tafel gaan ongeveer. Dus PP direct maar ingepakt en samen met burn end terug erop.

Uiteindelijk was de PP ruim optijd klaar, dus ingewikkeld in aluminium folie en met handdoeken in de koelbox, was nog mooi op tempratuur. Ondertussen begonnen  met de reuzenhamburger.

Tegen 1700 ging het hard, de hamburger moest erop, de burn end moesten voor de laatste fase, de bbq moest ik naar mijn ouders verrijden (wonen schuin achter mij) en pulledpork moest nog pulled worden.

Maar om 1815 had ik alles klaar en kwamen de gasten binnen, en die hebben weer zitten smullen. Ze waren weer onder de indruk. Al met al weer een geslaagde bbq dag. Met veel blije gezichten.
2bab2bdd152e66e9a1c1a42bf38cc009.jpg
868092efa3f6759bb0682046bea7915f.jpg
ce712b38847ee183d00eb46b8a3abdcd.jpg
1ab037b91fde6f08a4d9c122bcce1ea2.jpg
851a35caa0e77a2bf98478c73a2e63a5.jpg
d7ce1d7678ead27fee2d64446c226103.jpg
08c62d4da790471f4cb5ab1e6db0c6cb.jpg
a5873ac7d169c8302990b6f442ee8699.jpg
e3f9b224d3aacae05ccb989f38138eff.jpg
6e62cf618c11d0e3a32f054e927912e1.jpg
cd2949e26d6458b3c118ef23eb221202.jpg
b3b3468c5be3364ca2b8c420f872fc53.jpg
89715ca2638ce8d5bfaa76480cbeff5f.jpg
1881fef271ae35dbda65f1753a1dab61.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

 
Ziet er top uit, mag ik vragen wat je injecteert in je procureur?
Groetjes Rick

Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk

 
dikkemiel zei:
Ziet er top uit, mag ik vragen wat je injecteert in je procureur?
Groetjes Rick

Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk
Zeker mag dat, ik heb het recept van Noskos gebruikt. https://www.bbq-nl.com/wedstrijd-pulled-pork/

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

 
goed bezig geweest.
leuk dat iedereen onder de indruk was
 
Jeetje wat een verjaardag!
Als wij eten hebben met een verjaardag is het soep met een broodje!

Lekker zeg, heerlijk!
 
Mooie run Maurice. Heb je goed getimed. Alles mooi op tijd klaar. Netjes . Leuk dat ik je heb kunnen inspireren.
 
Ziet er fantastisch uit! Ben vooral gecharmeerd van je IKEA thermometers, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Inspirerend.
 
Tuckr zei:
Ziet er fantastisch uit! Ben vooral gecharmeerd van je IKEA thermometers, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Inspirerend.
Thermometers doen goed hun werk, maar staat wel een ander op het verlanglijstje. Eentje die je kunt aflezen vanaf telefoon. Eerlijk is eerlijk. Liever lui dan moe  :p En deze hebben afgelopen run nogal op de donder gehad. Weg gewaaid en beetje nat geworden. Maar zolang ze het doen blijven we ze gebruiken.
 
Ziet er fantastisch uit! Gefeliciteerd met je zusje.
 
Dat ziet er uit als een geslaagde verjaardag.

Waar het delen van idee?n, op dit forum, mensen toe kan bewegen.... SUPER leuk.
 
Terug
Bovenaan Onderaan