BasBQ
Beef en Steak

Vandaag weer eens spareribs

 
 

Gasburner

Kooltjesharker
Berichten
149
Had in de vriezer nog een aantal dikbevleesde spareribs staan, plus een dagje vrij met mooi weer. Dus aan de gang vannochtend.

Ribs eerst ingesmeerd met mosterd en toen Hangbelly varkensrub erover heen.



Kettle klaar gemaakt voor indirect, met stukjes appel hout



Dit keer ook het Ikea rekje eens een keer gebruikt, kijken hoe dat ging. En na een uur een waterbak toegevoegd omdat de temperatuur maar bleef stijgen. Nog niet eerder last van
gehad. Na 3 uur waren ze klaar om ingepakt te worden.



Na anderhalf uur ingepakt te zijn geweest met boter, appelsap en agave siroop weer terug op de Q.



Na een half uur ingesmeerd met HP BBQ saus. Deze is niet zo zoet. Heb er ook maar 1 laag op gedaan, wilde deze keer wat minder zoete ribs.



En na nog een half uur van de Q gehaald, 15 min laten rusten en aangesneden. Iedereen blij hier  :D

 
Eet smakelijk! Ziet er zeer geslaagd uit

Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk

 
Zijn weer lekker. ;)
 
Lekkere ribben hoor. Toch maar weer eens maken. Zelf gemaakt zijn ze zo veel lekkerder.
 
Lust ik wel!
 
Die had ik graag opgegeten. Mooie ribbels.
 
Terug
Bovenaan Onderaan