BasBQ
Beef en Steak

Briner bucket

 

wbrooymans

Vuurmaker
Berichten
51
Hallo,

Op YouTube filmpjes van (vooral) Amerikaanse pitmasters wordt er nog al eens een zogenaamde "briner bucket" gebruikt om vlees te marineren. Het is niks meer dan een witte emmer met een verstelbaar tussendeksel erin om het vlees altijd onder de marinade te houden. Nu ben ik aan het zoeken geweest in NL naar zo'n bucket maar kan er geen vinden. Weet iemand hier of die dingen bestaan in Nederland??

Verstuurd vanaf mijn HTC 10 met Tapatalk

 
Bij deze nog een foto van een briner bucket.
2ccb7a64299585b898a077b56f845c12.jpg


Verstuurd vanaf mijn HTC 10 met Tapatalk

 
Jadiewilik!
 
Ik ken ze uit de Bull Sheet, maar hier heb ik ze nog nooit gezien. Ik leg een bord op iets dat onder moet blijven.
 
Toch 1 gevonden bij Amazon.de vind 160 euro net iets te gek....

Verstuurd vanaf mijn HTC 10 met Tapatalk

 
noskos zei:
Ik ken ze uit de Bull Sheet, maar hier heb ik ze nog nooit gezien. Ik leg een bord op iets dat onder moet blijven.
Ja, maar dan zit je met een meegepekeld bord....

 
El Fumarole zei:
noskos zei:
Ik ken ze uit de Bull Sheet, maar hier heb ik ze nog nooit gezien. Ik leg een bord op iets dat onder moet blijven.
Ja, maar dan zit je met een meegepekeld bord....

Dus...................afwassen, afdrogen en huppekee terug in de kast :D
Ik gebruik ook een bord als het vlees onder moet blijven, met de pastrami heeft een bord 17dagen in de brine gelegen en die kwam er bruin uit, ff afwassen en het was weer wit ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan