- Berichten
- 61
Hallo allemaal,
Ik heb aardig wat topics gevonden maar net niet helemaal mijn antwoord wat ik zoek. Ik bezit zelf een weber 47cm en zit dus met het probleem dat de snake methode niet helemaal optimaal is door de beperkte ruimte die er is... maar het is denk ik wel mogelijk.
Ik ga dit weekend hopelijk het eerste knorretje verdienen omdat de eerste pp op het programma staat. Ik heb ecobrasa briketten besteld en vroeg me af wat nou wijsheid is welke methode te gebruiken. Bij beide methodes zou ik brandstof moeten bijvullen... de vraag is, hoe doen jullie dat? wachten jullie tot de temp zakt en steken jullie dan weer 10 a 15 briketten aan en leg je die weer op wat verse koude?
Ik kan me ook voorstellen bij de snake methode dat je een soort omgekeerde snake maakt als hij bijna op is...dat je weer koude er aan vast koppeld zodat hij weer de andere kant op brand, iemand wel eens gedaan?
Alvast bedankt!
Ik heb aardig wat topics gevonden maar net niet helemaal mijn antwoord wat ik zoek. Ik bezit zelf een weber 47cm en zit dus met het probleem dat de snake methode niet helemaal optimaal is door de beperkte ruimte die er is... maar het is denk ik wel mogelijk.
Ik ga dit weekend hopelijk het eerste knorretje verdienen omdat de eerste pp op het programma staat. Ik heb ecobrasa briketten besteld en vroeg me af wat nou wijsheid is welke methode te gebruiken. Bij beide methodes zou ik brandstof moeten bijvullen... de vraag is, hoe doen jullie dat? wachten jullie tot de temp zakt en steken jullie dan weer 10 a 15 briketten aan en leg je die weer op wat verse koude?
Ik kan me ook voorstellen bij de snake methode dat je een soort omgekeerde snake maakt als hij bijna op is...dat je weer koude er aan vast koppeld zodat hij weer de andere kant op brand, iemand wel eens gedaan?
Alvast bedankt!