BasBQ
Beef en Steak

Fotowedstrijd maart 2019 ?Waar ga je heen ... met je zoutsteen??

 
 
 
 

Frits

Administrator
Forumleiding
Berichten
19.963
het onderwerp voor deze maand is ?Waar ga je heen... met je zoutsteen??, gekozen door de winnaar van afgelopen maand Sander72:

Vlees, vis, groente alles mag, zolang het maar op de barbecue is geweest met een mooie Himalayaanse zoutplank.

Dus geen gejank... pak die zoutplank!


Regels:
- Wedstrijd loopt tot en met 31-03-2019 middernacht
- De foto moet deze maand door jezelf zijn gemaakt en het gerecht moet van de barbecue komen.
- Foto mag niet worden bewerkt  met filters (zoals die er zijn voor o.a. voor iPhone, Android, Lightroom en andere fotoprogramma's), echter corrigeren van witbalans, contrast en uitsnede is wel toegestaan.
- Je laat in een apart draadje zien hoe je het gerecht hebt gemaakt. En plaatst een link naar dat draadje bij je foto.
- Winnaar wordt bepaald door een Poll.
- E?n foto per deelnemer.
- De foto van de winnaar komt in de Hall of Flame.

De te winnen prijs is ook deze maand een waardebon van Vuur en Rook, en natuurlijk de camera-sticker en eeuwige roem in de hall of Flame!

Heel veel succes!

 
'Waar ga je heen... met je zoutsteen?'

Ik vind 'm echt weer briljant bedacht door die gast!
 
Sander72 zei:
'Waar ga je heen... met je zoutsteen?'

Ik vind 'm echt weer briljant bedacht door die gast!

Die gast heeft een sticker verdiend  ;)  :))
 
En een paar kado-bonnen
 
Let op BBQ-vrienden, als je met dit weer je zoutsteen buiten laat liggen voor een fotoshoot, dan is 'ie binnen een paar uur weg gesmolten...  :(
 
Sander72 zei:
Let op BBQ-vrienden, als je met dit weer je zoutsteen buiten laat liggen voor een fotoshoot, dan is 'ie binnen een paar uur weg gesmolten...  :(
Rondom die plek groeit in ieder geval geen onkruid meer :D
 
Ik ben haastig opzoek naar een geschikte zoutsteen. Ben wel erg nieuwsgierig geworden naar bbq op zoutsteen.
 
Bram zei:
Ik ben haastig opzoek naar een geschikte zoutsteen. Ben wel erg nieuwsgierig geworden naar bbq op zoutsteen.

Elke zoutsteen of zoutplank is geschikt hoor Bram, kun je zelfs bij Blokker halen... belangrijk is wel dat je de steen rustig aan indirect op stookt (net als gietijzer maar dan nog iets zorgvuldiger) en na verhitting niet op een heel koud oppervlak neerzet / neerlegt, maar bijvoorbeeld met een houten plank eronder om de hitte op te vangen... de steen wordt en blijft heel heet!
 
Thanks Sander.
Zal er eens langs gaan. Lekker nieuwe dingen proberen is leuk. Heb al zoutsteen gezien met houten serveerplank.
Jou vis ziet er ook heerlijk uit. Bedankt voor de inspiratie.
 
The Foodporn Factory maakte er wat vissigs van:

2zuWTPM.jpg


Het vis-draadje staat hier en het vlees-draadje hier!

Heel veel plezier!
 
4bf619b7b527734e39c051be642df3bc.jpg


http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=20796.0
 
Terug
Bovenaan Onderaan