BasBQ
Beef en Steak

even voorstellen

R

Rafael

Gast
goedendag allemaal,
Mijn naam is Rafael en woon in het mooie hellevoetsluis,ben trouwens 44 jaar.

Ik bbq al heel mn leven,althans,dat dacht ik,snel vuur aan,karbonaadje of sardientje erop en klaar
Ik kwam erachter dat dat grillen was ;-)

Het echt bbq is heel wat ander,vandaar een grote stenen bbq bij de gamma gehaald en in de tuin gezet.
Heel gezellig maar ook net niet.

Deze week dus voor het echte werk gegaan en een amerikaanse smoker gehaald,het spelen met vuur,lucht en temperatuur is toch wel mijn ding.
Vandaag ook gelijk een kilo paling besteld en we gaan het proberen.

Maar nu komt gelijk mijn vraag,gelijk al bij het voorstellen,die smoker is niet zo hoog dus ben bang dat de paling met zn staart op de bodem komt.

Is er een manier om ze liggend te roken of andere opties?

Ik hoop graag wat adviezen te horen.

met vriendelijke groet

Rafael
 
Welkom op het forum. :)
 
Hoi Rafael,
welkom bij het Genootschap.
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Rafael, welkom op het BBQ Genootschap.
 
Welkom! ik ben ook wel benieuwd naar de smoker..
 
Welkom hier Rafael  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan