BasBQ
Beef en Steak

BCC op de weber

 

Lars

Kooltjesharker
Berichten
125
Voor mijn verjaardag mijzelf een Igrill2 cadeau gedaan en meteen maar even getest.
5f639bb86511f8c1e89f6851a1c584b5.jpg

Eerst de rub gemaakt (wie kan raden wat er allemaal in zit) om vervolgens het kippetje in te smeren.
Daarna een uurtje op de weber bij ongeveer 160 graden.
46fae51d47f951940b59a65d5c4c338a.jpg

En daarna smullen maar.
fb4d11ca80f8831a1a9d1ef4980e9ef2.jpg
52d24cfe58c36808097960e99f880bcf.jpg
//uploads.tapatalk-cdn.com/20190916/c4fd312d0b46c1d6de2a59fc03ac904f.jpg[/IMG
De vrouw vond de rub iets te pittig, maar voor de rest was het voor mij een geslaagde proef met de Igrill2.
Dit smaakt naar meer.
 
ik ga het proberen, van onder naar boven:
zwarte peper
paprikapoeder
zout
knoflookpoeder
komijn
bruine suiker??

Kippetje ziet er lekker uit
 
mcjas zei:
ik ga het proberen, van onder naar boven:
zwarte peper
paprikapoeder
zout
knoflookpoeder
komijn
bruine suiker??

Kippetje ziet er lekker uit
Je komt al een heel eind, bruine suiker zit onderin


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Lars zei:
mcjas zei:
ik ga het proberen, van onder naar boven:
zwarte peper
paprikapoeder
zout
knoflookpoeder
komijn
bruine suiker??

Kippetje ziet er lekker uit
Je komt al een heel eind, bruine suiker zit onderin


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk


Knoflookpoeder moet volgens mij gemalen mosterdzaad zijn, anyway...???..Gefeliciteerd met je Tokkie.
 
Lust ik wel, gratz met tokkie!
 
Lekker hoor
 
Ik denk dat er nog wat koffie boven zit.

Kippetje ziet er goed uit. Moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je tokkie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan