BasBQ
Beef en Steak

Maminha met gebakken paddenstoelen

 

bharskamp

Kooltjesharker
Berichten
145
Vandaag maar eens tijd gemaakt voor een Maminha, oftewel tri tip/ezeltje.
Uit de verpakking gehaald en eerst wat vliezen weggesneden. Vet uiteraard laten zitten en ingestoken met knoflook. Vlees hier a ingesmeerd met een mengsel van mosterd en olijfolie. Rub gemaakt van zout, mosterdzaad en peper. Vlees in de rub, en nog even laten rusten tot de Q op 250 graden was. Aangrillen direct 3 minuten per kant. Hierna temp terug naar 200 en indirect afgrillen tot 48 graden. 10 minuten rusten onder alu folie. Hierna snijden ( let op de draad) en serveren met gebakken kastanje champignons. Eet smakelijk.
e147a9128089ad917cbe21b3e56bf616.jpg
82e5ee3fcd84781448d5865373a1965d.jpg
065de7bd64f5545d182ff4721bd605db.jpg
433234c7a5b7d6120091fc0c0bc380d4.jpg
372592791b1fa17d20ea96cc2c426d77.jpg


Verstuurd vanaf mijn mobiele telefoon met Tapatalk. Handige app wel, zeker voor het plaatsen van foto's

 
Ziet er lekker uit! Zelf nog nooit gemaakt. Rundvlees zijn met name de kinderen minder fan van, maar zelf vindt ik het altijd erg lekker! Binnenkort maar is vrienden uitnodigingen


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ziet er heerlijk uit

Verstuurd vanaf mijn LG-K420 met Tapatalk

 
Prachtig! Heerlijk met die gebakken champignons erbij
 
Zal eens aan de slager vragen of hij dit ook heeft. Wel al eens gegeten. Maar nooit zelf gemaakt.
Ziet er goed uit. Zeker icm champignons.
 
Terug
Bovenaan Onderaan