- Berichten
- 868
Uit Ottolenghi?s boek Simpel een leuk zomers gerecht.
Heb foto van recept erbij gedaan. Let even op dat je de pekel in de salsa weglaat anders is het te zout. Hier kwamen we bij de 1e poging achter, bleef water, wijn en bier drinken om dorst te lessen
Anyway, plankje en wat extra rook en zalmpje is perfect gegaard.
Vooraf nog bordje met vijgen en boratta. Vijgen uit eigen tuin.
Prima zomeravond dish zo.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Heb foto van recept erbij gedaan. Let even op dat je de pekel in de salsa weglaat anders is het te zout. Hier kwamen we bij de 1e poging achter, bleef water, wijn en bier drinken om dorst te lessen
Anyway, plankje en wat extra rook en zalmpje is perfect gegaard.
Vooraf nog bordje met vijgen en boratta. Vijgen uit eigen tuin.
Prima zomeravond dish zo.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk